National

Mihaela Radulescu, ca si parasita de Felix: „A inceput sa tipe la mine”

Publicat: 16 mai 2019
1

Chiar daca din poze pare ca viata lor este perfecta, iata ca traiul Mihaelei Radulescu alaturi de Felix Baumgartner nu este chiar atat de roz. Celebra prezentatoare a povestit un episod in care iubitul ei a reactionat foarte urat dupa ce i-a umblat prin lucruri. 

De cativa ani, Mihaela Radulescu traieste o poveste de dragoste alaturi de parasutistul austriac Felix Baumgartner. Cei doi s-au cunoscut in urma unui interviu, iar apoi dintr-o intalnire s-a ajuns ca cei doi sa-si asume o relatie. Parea perfecta din poze, mai ales ca cei doi au foarte multe pasiuni comune, printre ele si dragostea pentru sport.

Vezi si: Ce umilinta! Dani Otil a recunoscut azi motivul despartirii de Mihaela Radulescu, dupa 5 ani de tacere: „Imi trimitea SMS-uri cu…”

Si chiar daca nu unii nu ar fi crezut, iata ca si in cuplul lor au existat momente tensionate pana acum. Mihaela Radulescu a povestit chiar in cadrul emisiunii pe care o prezinta, ”Ferma”, un astfel de episod, chiar in timp ce gatea cu ceilalti concurenti:

”De la asta era sa ma paraseasca Felix. Nu era din vina prajiturii. Era pentru ca nu i-am zis ca ma apuc de gatit. El este genul acela care, daca ii atingi lucrurile din casa si nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gatit eu in casa lui, fara sa cer permisiunea, ca era omul plecat si am zis ca-i fac si eu o surpriza. Mama, si cand a venit ala si a simtit miros de mancare, in loc sa faca fata aia de barbat fericit ca i-a gatit femeia, a inceput sa tipe la mine: „Ce faci, ma, acolo? Ce-i cu mirosul asta? Ai luat alea din bucatarie? Ai gatit in vasele mele?’. El nu gatise niciodata si nici nu mai locuise cu vreo femeie in casa’, a dezvaluit Mihaela Radulescu.

Sursa: cancan.ro





Comentarii
  • Mihaela, Felix al tau e b u l a n g i u!!!! Adica g a y. Iar tu esti o pa na ra ma si o corweta pe nala! Mooie va doresc din belșug

Adauga un comentariu