Telefoane mobile

Nokia isi ataca inca o data competitorii – VIDEO

Publicat: 09 mai 2013
Nokia a lansat primul videoclip de promovare pentru noul sau Lumia cu Windows Phone 8. Samsung si Apple sunt tintele, mai precis Samsung Galaxy S3 si iPhone 5. Ce aduce Nokia Lumia 928? O camera foto mai buna, dupa cum incearca sa demonstreze producatorul, scrie adevarul.ro. 
Nokia este aproape de a-si lansa noul telefon de varf din 2013. Este vorba de Nokia Lumia 928 al carui prim atu va fi camera foto foarte buna, mai ales in conditii de luminozitate scazuta. Deocamdata, Nokia Lumia 920 este unul dintre cele mai laudate modele la capitolul acesta. 
Nokia, intr-un videoclip de promovare, pune la incercare un Lumia 928, un Samsung Galaxy S3 si un iPhone 5. Le urca intr-un roller coaster si incepe sa filmeze. Desigur, modelul finlandezilor iese cel mai bine, cu o stabilizare mai buna a imaginii si o reproducere de calitate a culorilor
„Urmatorul capitol din povestea Lumia”, dupa cum isi intituleaza Nokia evenimentul, va fi descoperit pe 14 mai, la Londra. Atunci, Nokia Lumia 928 va fi anuntat oficial. Cel mai probabil doar camera va fi imbunatatita, apoi designul. De asemenea, va fi unul dintre terminalele pentru care Verizon, operator din SUA, a obtinut exclusivitate. 


loading...

Adauga un comentariu