Din lumea filmului

Oana Zavoranu, atac la adresa Oanei Roman: „Onuca Pateut s-a pravalit ca o mica balena peste manuta ei! Cuvantul de baza e moca!”

Publicat: 23 nov. 2017
3

Oana Zavoranu e de neoprit! Bruneta a sarit la gatul mai multor vedete din showbiz-ul romanesc in ultima vreme, iar cea mai recenta victima este Oana Roman, pe care ea o numeste „Onuca Pateut”. Zavorancei i s-a pus pata pe vedetele care primesc bani fara sa faca nimic, in perspectiva ei.

Oana Zavoranu e foc si para! Nu mai suporta vedetele despre sustine ca sunt platite degeaba. Bruneta le numeste „miloage” si a facut o lista intreaga pentru cine e interesat de VIP-urile din Romania care nu platesc nimic pentru luxul orbitor pe care il afiseaza peste tot. Vedeti i s-a aprins fitilul din cauza ca oamenii cred ca acele vedete isi platesc singure nuntile, botezurile, vacantele sau interventiile estetice. I-a cazut victima si Oana Roman, careia Zavoranu i-a comentat ultimele aparitii, dar si faptul ca a ajuns la spital dupa ce a cazut in casa.

„Nu pot sa nu vorbesc de ‘Onuca Pateut ‘ care pe langa ca mocangeste tot, acum ,….,,,,,,,pazea!!!!! se ocupa cica ,de restaurante, dar ,nu cred ca patronii au fost foarte inspirati in alegerea lor, dar de unde sa stie bietii oameni ce fomita are ea din nastere…. Ca nu cred ca mai apuca sa serveasca ceva la clienti de mancare….Amin! Ca daca e ea acolo Onuca, cu pofta ei de mancare, (pe sistem nervos, ca nu mai e ta-su Prim Ministru, ca stie saracul Petrica de ce a plecat de nebun si nu s-a mai uitat inapoi)….rade tot ce-i apare in cale… Insa se mai milogeste si ea ’mititica’ pe la tv si mai capata si ea, ceva ,in calitate de mai nou …..,tineti-va tare de fotollii si de covoare……PR! Onuca e si PR acum, cand nu ii este foame, si nu se impiedica cu stangul peste dreptul prin casuta, de ajunge la urgenta cu mana fracturata si in gips….. Offfff, ca mana ei de mana …..,era sub ea acolo ,cand ea, s-a pravalit ca o mica balena peste manuta ei! Cuvantul de ordine e MOCA!”, a scris Oana Zavoranu pe Facebook.

Adauga un comentariu