Actualitate

Panica si groaza! Vedeta avocaturii iesene a primit o veste cutremuratoare!

Publicat: 27 feb. 2015
1

@ Nu s-a asteptat sub nicio forma la o asemenea veste @ Cel mai smecher avocat iesean, un om cunoscut in toata tara, a fost condamnat ieri la patru ani de inchisoare cu executare in regim de detentie @ Discursul sau emotionant de la ultimul termen de judecata nu i-a impresionat pe magistrati @ Procurorii vorbesc de o spaga de un milion euro

Mihail Vlasov, unul dintre cei mai cunoscuti avocati din Iasi, a fost condamnat ieri la executarea unei pedepse de patru ani de inchisoare cu executare in regim de detentie. Vlasov a avut parte de o situatie cu totul atipica in acest dosar avand in vedere ca a vrut sa recunoasca faptele pentru a beneficia de reducerea pedepsei, dar judecatorii au refuzat sa-i accepte aceasta cerere. In ultimii ani, Mihail Vlasov a fost presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

In dosarul in care a primit 4 ani de puscarie a fost prins in flagrant cand a luat banii de la denuntator pe data de 18 martie 2014. Procurorii au instrumentat acest dosar la foc automat. Potrivit rechizitoriului trimis de procurori pe rolul instantei de judecata, pe data de 2 septembrie 2013, o societate comerciala a sesizat Camera de Comert si Industrie a Romaniei Curtea de Arbitraj Comercial International, cu o actiune arbitrala formulata împotriva denuntatorului si a unei alte persoane.

„Obiectul actiunii era reprezentat de obligarea celor doi pârâti sus-mentionati la plata, în solidar, a sumei de 5.500.000 de lei, reprezentând daunele suferite de reclamanta ca urmare a nerespectarii, de catre acestia, a contractelor de management comercial si management financiar. Judecarea acestei actiuni a fost amânata de mai multe ori, unul dintre termene fiind stabilit pe data de 19 martie 2014. Printr-un intermediar, denuntatorul a aflat ca inculpatul Vlasov Mihail ar fi interesat de industria de tipar din România si ca acesta din urma ar dori sa-l cunoasca. La data de 13 martie 2014, în urma unei programari prealabile, denuntatorul s-a prezentat la biroul inculpatului Vlasov Mihail, situat în sediul Camerei de Comert si Industrie a României”, se arata in rechizitoriul procurorilor.

Spaga de un milion euro

La discutiile dintre omul de afaceri si Mihail Vlasov, acesta din urma i-a spus ca va pierde procesul in cazul in care refuza sa-i plateasca o suma de bani. „În continuare, la întrebarea inculpatului, daca ar fi dispus sa „contribuie”, cumva, la câstigarea procesului, denuntatorul i-a replicat ca singurii lui bani sunt cei 270.000 de euro pe care i-a cerut prin cererea reconventionala depusa în instanta. Întrucât denuntatorul nu-si manifesta disponibilitatea remiterii sumei de bani, inculpatul Vlasov Mihail i-ar fi spus direct ca, pentru câstigarea procesului, ar trebui sa-i dea suma de 1.000.000 de euro. Dupa mai multe negocieri, în finalul discutiei, inculpatul i-ar fi propus denuntatorului urmatoarea întelegere: acesta îi promitea suma de 1.000.000 de euro, din care, pâna la termenul din 19 martie 2014, îi va achita 200.000 de euro. Între timp, denuntatorul ar fi trebuit sa primeasca de la instanta mai multe termene de judecata, astfel încât sa aiba timpul necesar sa achite, în transe, întreaga suma de 1.000.000 de euro”, au precizat procurorii. Pe data de 18 martie a fost organizat flagrantul la un celebru restaurant din Bucuresti. Atunci, Vlasov i-a spus ca cei 1.000.000 de euro nu se negociaza sub nicio forma. 

Comentarii
 • Finii lui VLASOV, LILIANA si RADU PRECUL, au cerut insolventa MOLDOCHIM SA IASI pentru datorii de 2.339.205 lei, apoi au facturat catre firma afiliata MOLDOCHIM MAX TRADE SRL IASI marfa in valoare de 14.176.475 lei(aprox, 3.200.000 euro). Apoi cer falimentul MOLDOCHIM SA IASI si insolventa pentru MOLDOCHIM MAXTRADE SRL IASI.

  • Asta-i culmea falimentului!!!!Sa intri in faliment pentru 2000000 si sa vinzi apoi de 14000000! Da judecatorul nu s-a sesizat? Trebuia sa sesizeze administratorul judiciar!!!

   • Cum sa sesizeze cand si la MOLDOCHIM SA si la MOLDOCHIM MAX TRADE SRL s-a cerut si numit acelasi administrator judiciar? Curata coincidenta, sau poate nu…Iar suveica a continuat prin alte doua firme afiliate, MOLDO CHIMIKA SRL IASI si LAR CHEMICAL SRL IASI. Si nici de aceasta data administratorul judiciar nu a vazut nimic…

    • Aceste ******* de oameni Radu si Liliana Precul stau frumos la vila in bucium ;merg ca 2 nesimtiti cu 2 mercedesuri si prostii sufera si platesc la banci datoriile lor ; Sper si copiii lor sa sufere asa cum sufera multi oameni acum la ora asta ;Au vandut tot si acum nu mai au nimic pe numele lor dar o duc bine ;Asta e legislatia in Romania, si nimeni nu face nimic.

     • Faceti sesizare laOficiul national de prevenire si combatere a spalarii banilor, faceti sesizare penala la antifrauda, plangere penala ka parchet pentru frauda si evaziune fiscala. Inactiunea si linistea le convin de minune acestor indivizi. Luptati-va pentru voi!!!!

     • Poate ne spune MANU ADRIAN, fratele LILIANEI PRECUL, in calitate de unic actionar al SC LAR CHEMICAL SRL IASI, unde este stocul de marfa in valoare de 7.400.000 lei(1.700.000 euro) al SC MOLDOCHIM MAX TRADE SRL IASI. Sau poate stie ROTARU MIRCEA ca fost administrator al SC LAR CHEMICAL SRL IASI? Doar sediul LAR CHEMICAL este la domiciliul lui ROTARU MIRCEA.

 • ba da sa trezit cind au sunat la usa sa-i dea sacosa cu bani ca sa adoatma la loc .acum daca -l vor trezi cei de la dna dar la iasi e greu sau chiar fara nici o speranta

 • LA PUSCARIEEEEEEEEEEE ! Sa i se confiste si toata averea acestui golan – avocat – pokerist – manglicar . Ca sa o parafrazez pe ” distinsa ” lui fiica atat cazinoul cat si puscaria sunt ” apanajul nobilimii ” LA MAI MULTI ANI LA BECI ….

 • Niste excroci ordinari Radu Precul si sotia lui Liliana Precul.Oare nimeni nu se sezizeaza ????? Au furat cu camionul bani din firma , au lasat pe drumuri zeci de familii cu zeci de mii de lei datorie,au dat tepe la zeci de firme, dar nimeni, nimeni nu se autosezizeaza. O familie de excroci!!!!!!!

 • CE VA FACE ACEST „NOBIL”CUM IL CONSIDERA FIICA LUI IN PUSCARIE ? SA SE AMENAJEZE UN SPATIU PENTU CA SA POATA JUCA CARTI JOCURI DE NOROC CA ESTE UN IMPATIMIT AL ACESTOR JOCURI NOBILUL VLASOV .DA E PREA PUTIN TREBUIE BAGATI IN PUSCARIE SI CEI CARE DAU SPAGA SI CEI CARE PRIMESC .MIZERABILI ,SUNT ATATIA COPILASI FLAMANZI DIN CAUZA ACESTOR SCURSURI CARE S-AU IMBOGATIT NECINSTIT .IMPUSCATI IN FUND SI FUGARITI CU BICIUL PENTRU EI TREBUIE FOLOSITE METODELE INCHIZITIEI DEOARECE MULTI ROMANI SE CHINUIE SA SUPRAVETUIASCA CU NIMIC DIN CAUZA JAFULUI MAFIOT

 • Prea putin !!! Ar fi meritat 10 ani ….
  A nenorocit-o pe frumoasa lui sotie , medicul Viviana Wilke . Ce ai fost …si ce ai ajuns draga Vivi ????Dorinta de inavutire te-a nenorocit !!!!” Casa Wanda „ti-a adus numai nenorocire ! Ce bine daca ramineai doctorita , iubita si respectata de catre studenti !!!!Pacat ! Imi pare sincer rau dar nu am cum sa te ajut ! ??

 • ACEST INDIVID, CARE SE AUTOINTINTITULA GOLAN ÎNTRE INTELECTUALI ȘI INTELECTUAL ÎNTRE ȘMECHERI, A SCĂPAT IEFTIN CU O ASEMENEA CONDAMNARE ! UN INFECT . ĂSTA A FOST ȘMECHER CU CINE I-A MERS, ÎN REST O *******.

 • Asa sunt oamenii bogati ai Romaniei, doar niste hoti care ne sfideaza pe toti si ne condamna la a trai de azi pe maine!
  Nu scrie nicaieri de recuperarea prejudiciului…

 • A să vedeţi la recurs. Am promis şpagă la judecători, fără ştirea DNA căte o sută de mii de euro, din cei promişi de denunţător dacă mă achită. Dacă nu, spor de pedeapsă pentru concurs de infracţiuni pă viaţă, să morio.

Adauga un comentariu