Telefoane mobile

Pe internet au aparut cateva specificatii pentru noul terminal Xperia ZU

Publicat: 16 iun. 2013
5
Sony nu s-a inscris pana acum in cursa telefoanelor cu ecrane mari, compania limitandu-se la ecranele cu o diagonala de 5” care au fost implementate pe Xperia Z si Xperia ZL. Piata pentru modelele mari este insa prea atractiva iar oportunitatile sunt prea bune pentru a fi ratate, zvonurile afirmand ca japonezii vor lansa in curand un model superior: Xperia ZU.
Primele imagini cu carcasa acestui viitor model Sony au iesit la iveala la inceputul acestei saptamani, acestea fiind urmate acum si de un set de specificatii, evident neconfirmate inca, scrie go4it.ro. Conform site-ului taiwanez ePrice, Xperia ZU va oferi un ecran cu o diagonala de 6,44” si rezolutie Full HD, panoul fiind, in sfarsit, unul IPS.
Platforma hardware va fi una puternica, ePrice afirmand ca acesta va folosi un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,2 GHz, 2 GB memorie RAM,  16 GB de stocare interna si o baterie cu o capacitate de 3000 mAh, la care se va adauga o camera foto cu senzor de 8 MP si o camera frontala de 1,3 MP. Conform aceleiasi surse, Xperia ZU nu va oferi un stylus, dar acesta va fi disponibil ulterior ca accesoriu suplimentar.
Adauga un comentariu