Magazin

Povestea femeii care a fost virgina pana la 51 de ani, desi a fost casatorita de doua ori

Publicat: 23 mai 2014

Este atragatoare, inteligenta si sanatoasa, dar a avut un ghinion teribil in viata personala. Desi a fost casatorita de doua ori, aceasta femeie a fost virgina pana la 51 de ani.

Maria Loise, din Marea Britanie, s-a casatorit cu John cand avea 18 ani. Au divortat cand ea avea 25 de ani, insa in tot acest interval nu au facut niciodata sex si asta pentru ca John un „bun catolic” si considera ca sexul era doar pentru reproducere, relateaza Daily Mail.

Citeste si Si-a impuscat logodnicul in timpul unui joc sexual. Motivul este incredibil

Maria l-a intalnit apoi pe Carol, botezat de parinti dupa numele regelui Romaniei. S-au indragostit nebuneste, iar acesta si-a parasit sotia si copiii doar ca sa fie cu ea. Insa, Carol isi cauta mereu scuze pentru a evita intimitatea cu ea.

„Am plans de multe ori pentru ca eram din nou respinsa. Barbatul pe care il iubeam, caruia i-am jurat in fata altarului dragoste, parea sa simta repulsie fata de mine. Relatia noastra a devenit seaca. Adevarul socant era ca nici a doua oara cand m-am casatorit nu am facut sex. Cu toatea acestea, am avut o relatie cu Carol care a durat 26 de ani”, spune Maria.

Citeste si IREAL: I-a facut ASTA iubitei pentru ca sforaia PREA TARE! „Esti un ANIMAL”

In final, cei doi au ajuns la divort, iar Maria s-a trezit din nou singura la 51 de ani, fara sa fi facut vreodata sex.

In ultima parte a casatoriei cu Carol, in viata cuplului a aparut Tim, medicul francez care l-a tratat pe barbat. Au devenit prieteni de familie. In perioada in care Maria a divortat, Tim s-a despartit si el de sotie.

Maria si Tim au luat masa impreuna cand au ramas singuri. „M-a invitat la el. In seara aceea m-a sarutat cu o pasiune pe care n-am simtit-o niciodata. Am presupus ca este vorba de preludiu si mi-am dat seama ca trebuie sa-i spun ca n-am facut niciodata sex”, a spus Maria.

Citeste si TRAGEDIE in familia unei tinere decedate in accidentul feroviar din Rusia: „Trebuia sa fie

Tim a fost socat cand a auzit povestea Mariei, dar asta a creat o legatura stransa intre ei. Maria a facut, dupa cateva zile, pentru prima data in viata ei dragoste. Avea 51 de ani impliniti.

Adauga un comentariu