Diverse

Povestea unui bucatar – FOTO

Publicat: 29 feb. 2012

La varsta de 38 de ani, Paul a tot primit sfaturi despre cum sa-si administreze propria afacere, Paul`s Creative Cakes, la el acasa, in Colchester, regiunea Essesx. Acum petrece ore in sir pregatind cu migala diverse designe.

Creatiile sale includ un picnic comestibil pe jumatate, inghetata cu diverse siropuri si biscuiti cu crema din lapte, oua, zahar si diferite arome. A creat pana si un palat, inalt de aproximativ 1.8 m. Pentru acesta a avut nevoie de o saptamana.

„Am fost bucatar timp de 22 de ani. Am inceput sa fac prajituri pentru prieteni si familie dupa ce am fost numit sef al departamentului de patiserie. Acum gatesc in bucatarie acasa, dar mi-ar placea sa-mi deschid un local intr-o buna zi”, a spus Paul.

 „Am multe solicitari, din toata tara. Oamenii vin cu o idee, iar eu o transform intr-o prajitura. Cea mai ciudata pana acum au fost probabil cele care imitau un aspirator Dyson si fajita cu carne de pui. Favorita mea este o inghetata cu diverse siropuri. O tanara a calatorit 7 ore pentru a veni sa-si ia prajitura comandata.”

sursa articol si fotografii: dailymailloading...

Adauga un comentariu