Justitie

Rasturnare de situatie! Primele concluzii in ceea ce privesc cele doua cranii gasite in Valea Seaca

Publicat: 07 mart. 2014

Primele cercetari ale autoritatilor la fata locului au adus si primele concluzii in ceea ce privesc cele doua cranii gasite in comuna Valea Seaca. Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, din primele concluzii reiese faptul ca cele doua cranii provin de la un cimitir aflat in apropiere.

„Se pare ca cele doua cranii provin din cimitir. In timp, ploaia, zapada, le-a afundat in pamant iar acum au iesit la suprafata. Se obisnuieste ca la 7 ani de zile un mormant sa fie golit, ca sa ma exporim asa, de oase si acolo urmeaza a fi ingropata alta persoana decedata. Probabil oasele umane nu au fost depozitate cum ar fi trebuit si astfel au ajuns in rapa respectiva. Acum se discuta si cu preotii pentru a afla care este modalitatea crestina de dezgropare a unui mort. Trebuia pus intr-o punga din cate stiu eu dar cine stie cum s-a procedat. Cercetarile inca mai continua”, ne-au precizat surse de incredere.

Amintim faptul ca doua cranii umane au fost gasite, miercuri, la groapa de gunoi din satul Contesti, comuna Valea Seaca, de catre un barbat care trecea prin zona si care l-a anuntat pe preotul din localitate, acesta, la rândul sau, anuntând Politia.loading...

Adauga un comentariu