Din lumea filmului

Replici neasteptate intre Florin Busuioc si Mihai Dedu la Pro Tv: „Esti praf, esti varza”

Publicat: 04 ian. 2018

Prezentatorul stirilor matinale de la Pro Tv, Mihai Dedu, s-a amuzat copios pe seama lui Florin Busuioc, in editia stirilor din 4 ianuarie. Pentru ca Busu nu a stiut sa-i raspunda la o intrebare, Dedu l-a luat peste picior pe colegul sau.

Florin Busuioc si Mihai Dedu se cunosc de ani buni, de cand lucreaza la Pro Tv, iar cei doi se mai tachineaza din cand in cand chiar si atunci cand sunt in direct, la emisiunile matinale.

Binecunoscutul prezentator Meteo s-a ales cu o noua porecla pentru ca nu a stiut sa raspunda la o ghicitoare pusa de Dedu. Busu a devenit astfel, „Dusu”: „Esti praf! Esti dus, esti varza! E colegul Dusu sau Busu? Cum i se spune?” s-a amuzat Mihai Dedu.

Mircea Badea, despre concertul Andrei de 20.000 de euro: Divele care canta nu ar manca o vafa la colt fara banii publici

Mircea Badea a comentat faptul Andra a primit pentru concertul de Revelion de la Buzau 20.000 de euro, fiind de parere ca numerosi cantareti romani sunt abonati la banii primariilor si consiliilor generale, fara de care nu ar mai putea sa-si permita stilul de viata pe care il au – cu vacante in Maldive si haine scumpe.

"Diferenta dintre Bon Jovi care, la un moment dat, o fi cantat si el pe banii primariei, este ca atunci cand merge sa dea un concert pe stadion, umple stadionul. Lumea vine si da bani. Diferenta intre Bon Jovi si marea majoritate a artistilor din Romania este ca lui Bon Jovi ii era tot una suma luata de la primaria New York, adica si cu banii aia si fara ei, tot aia era. De ce? Pentru ca Bon Jovi umple niste stadioane de la platitorii de bilete.

Artistul roman este muritor de foame fara primarii si consilii judetene. Stiti cum isi pun ei poze din Maldive? Divele care canta nu ar manca o vafa la colt fara banii publici ai primariilor si consiilor judetene. Artistii din Romania mai canta la nunti. Bon Jovi la cate nunti o fi mers? Daca ar fi doar nuntile, fara concerte, divele nu s-ar mai duce in Maldive, s-ar duce la Varna, ca la Mamaia este scump", a zis Mircea Badea la Antena 3.loading...

Adauga un comentariu