Mozaic muzical

Rod Stewart a fost la un pas de moarte! S-a luptat 3 ani cu cancerul

Publicat: 16 sept. 2019

Rod Stewart recunoaste ca s-a luptat timp de trei ani cu un cancer la prostata din cauza caruia a fost la un pas de moarte. Rockerul are 74 de ani.

Cantaretul Rod Stewart a dezvaluit ca a fost la un pas de moarte, cand s-a luptat cu un cancer la prostata timp de trei ani. El a fost diagnosticat cu aceasta boala cumplita in februarie 2016 dupa un control de rutina si acum ii indeamna pe barbati sa mearga la medic pentru a se controla la prostata. Legendarul rocker suspina in sfarsit usurat dupa ce cancerul a inntrat in remisie in iulie. El a facut marturisiri despre batalia cu boala pe care a dus-o, recent, la un eveniment la care au participat fostii lui colegi, Kenney Jones si Ronnie Wood. Potrivit ziarului “The Mirror”, starul a avertizat-o pe sotia sa ca va folosi petrecerea pentru a face dezvaluiri.

Rod Stewart spune ca Dumnezeu l-a salvat

“In urma cu trei ani am fost diagnosticat cu cancer la prostata. Nimeni nu a stiut asta. Dar cred ca a venit timpul sa spun tuturor. Baieti, trebuie sa va duceti la doctor. Faceti un control la prostata. Nu doare”, a spus Rod la evenimentul caritabil care s-a desfasurat la Clubul Wentworth din Surrey. Unul dintre cei mai de succes artisti din toate timpurile, care a vandut peste 100 de milioane de discuri in intreaga lume, Rod Stewart este casatorit cu fotomodelul Penny Lancaster (48 de ani) din 2007. Ei au impreuna doi copii, Alastair, de 14 ani, si Aden, in varsta de 8 ani. Legendarul rocker, care are o avere de 235 de milioane de dolari, a mai fost insurat cu Rachel Hunter intre 1990-2006. Din casnicia cu aceasta, muzicianul mai are o fiica, Renee, de 27 de ani. Rod a fost de asemenea insurat cu Alana Hamilton intre anii 1979-1984. Din aceasta casnicie, el mai are o fiica, Kimberly, de 40 de ani. Primul copil al artistului a fost Sarah Streeter, de 56 de ani, crescuta de parinti adoptivi, care a fost nascuta de fosta lui iubita, Susannah Boffey. Muzicianul mai are o fiica, Ruby, de 32 de ani, cu fosta iubita, Kelly Emberg, de 59 de ani.  Rod Stewart a fost la un pas de moarte, cand s-a luptat cu un cancer la prostata timp de trei ani.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit