Magazin

SOLUMNIA – Un ansamblu rezidential unic in Iasi ca regim de inaltime si ca solutie de fundare 

Publicat: 12 iun. 2019

SOLUMNIA, cel mai nou ansamblu rezidential din Iasi, amplasat in cartierul Aviatiei, pe strada Aurel Vlaicu, nr. 84, va fi o constructie unica in Iasi, prin regimul de inaltime de 42 m de la sol, complexitatea solutiei de fundare si a structurii de rezistenta.

SOLUMNIA – Cel mai inalt ansamblu rezidential din Iasi
Conform Planului Urbanistic Zonal (PUZ) aprobat de municipalitate si publicat pe site-ul acesteia, ansamblul mixt SOLUMNIA va fi construit pe un teren de 3.000 mp, aflat in proprietatea  dezvoltatorului, avand numar cadastral 161251, respectiv 161252, inscris in cartea funciara nr. 161252 a Municipiului Iasi. 
Inaltimea cladirii rezidentiale SOLUMNIA este de 42 m, ceea ce face ca acesta sa fie o cladire de locuinte unica in Iasi.
Ansamblul mixt SOLUMNIA va include, conform PUZ, atat o cladire rezidentiala cu 17 niveluri (3S + D + P + 12E), cat si o cladire de birouri si spatii comerciale cu 10 niveluri (D + P + 8E), care va creste substantial valoarea apartamentelor. Anul acesta va incepe constructie celor 121 de apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere, iar predarea acestora se va face la finalul anului viitor.

Cea mai sigura si mai complexa solutie de fundare 
Avand in vedere regimul de inaltime al cladirii rezidentiale si amplasarea in zona, in urma consultarii cu echipa de specialisti implicata – structuristi de renume ai orasului, profesori doctori si experti in constructii, s-a ales ca solutie de fundare pentru cladirea rezidentiala SOLUMNIA – realizarea lucrarilor de incinta cu pereti mulati, piloti forati pentru fundare.  
Alegerea acestei solutii de fundare garanteaza rezistenta cladirii la 8.5 grade pe scara Richter si durabilitatea ei in timp. De asemenea, structura de rezistenta a cladirii, care va fi realizata din beton armat, va fi asigurata pe toata durata de viata a constructiei. 

Aurel Vlaicu – noul pol de dezvoltare imobiliara a Iasului
Noul ansamblu rezidential mixt SOLUMNIA este amplasat in cartierul Aviatiei din Iasi, pe str. Aurel Vlaicu, nr. 84, la 2 minute de Piata Doi Baieti, cunoscuta zona a Iasului.  

Potrivit unor specialisti in dezvoltare urbana si imobiliara, aceasta zonă este considerata noul pol de dezvoltare a Iasului, fiind o oportunitate reala pentru investitori.

Pretul actual de vânzare a apartamentelor SOLUMNIA promovat pe site-ul dezvoltatorului este unul foarte bun raportat la zona, calitatea si siguranta constructiei, dar si la dotarile si finisajele incluse în pret. Valoarea apartamentelor SOLUMNIA achizitionate acum va creste semnificativ in urmatorii 2 ani, conform estimarilor specialistilor in imobiliare si dezvoltare urbana, de la 950 euro/mp pana la 1.400 euro/mp.

Detalii despre ansamblul rezidential si apartamentele SOLUMNIA: www.solumnia.ro sau la biroul de vânzări SOLUMNIA: 0771 095 195, apartamente@solumnia.ro .

 

Adauga un comentariu