Magazin

STUDIUL care a devenit subiect de BANCURI – Bebelusii ar putea semana cu fostii iubiti ai mamei

Publicat: 03 oct. 2014
1

Un nou studiu britanic face senzatie pe Internet si a devenit deja subiect de bancuri. Potrivit cercetatorilor de la Universitatea din South Wales, nou-nascutii pot semana cu un fost partener sexual al mamei.

Studiul realizat de cercetatorii britanici de la Universitatea din South Wales arata ca trasaturile fizice ale partenerilor sexuali din trecutul mamei pot fi transmise la viitorii copii.

Citeste si Ce efect are consumul de ENERGIZANT

„Chiar in momentul in care credem ca am inteles cum functioneaza majoritatea lucrurilor, natura ne provoaca si ne arata ca mai avem multe de invatat. Stim ca trasaturile genetice nu sunt influentate doar de genele transmise de la parinti la copii. Diferitele mecanisme ereditare non-genetice fac posibila influentarea trasaturilor copilului si de catre factorii de mediu”, spune autorului studiului, doctorul Angela Crean.

Citeste si ATENTIE! Evitati aceasta GUSTARE. Iti poate pune viata in pericol

Studiul a fost realizat analizand reproducerea la mustele de fructe. In cazul acestora, dimensiunea urmasilor se potriveste cu cea a primului mascul cu care s-a imperecheat mama, nu cu tatal biologic.

Citeste si Leusteanul, un miracol al naturii. Iata in ce boli e util

Explicatia ar fi ca moleculele de sperma de la un partener anterior ar putea fi absorbite de ovulele mamei.
Adauga un comentariu