National

Tanara cu handicap, ABUZATA SEXUAL de un fost asistent social si VANDUTA unei proxenete cu 250 lei

Publicat: 20 sept. 2013
1

Un fost asistent social din Bucuresti a fost arestat, fiind acuzat ca a obligat o tanara sa intretina relatii sexuale, profitand de starea psihica a acesteia si de imposibilitatea de a se apara. Barbatul nu s-a oprit aici. Dupa ce a abuzat-o, barbatul a vandut-o pe tanara cu 250 de lei unei femei care a obligat-o sa se prostitueze.

Potrivit procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), Aurel Bejan, fost consilier pe probleme sociale la Serviciul de Asistenta Sociala al unei primarii de sector din Bucuresti, a racolat o tanara, in cadrul activitatii sale, si, impreuna cu Cornel Constantin, „profitand de starea psihica a victimei, de imposibilitatea acesteia de a se apara si a-si exprima vointa”, au obligat-o sa intretina relatii sexuale.

Ulterior, tanara a fost preluata de Florica Paun, care a platit pentru aceasta 250 de lei, potrivit rtv.net.

„Inculpata Florica Paun este suspectata ca a obtinut importante sume de bani din exploatarea partii vatamate, prin obligarea acesteia la practicarea prostitutiei”, se arata intr-un comunicat de presa de vineri al DIICOT.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Bucuresti i-au retinut pe cei trei pentru trafic de persoane si au cerut instantei arestarea lor preventiva.

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au admis cererea procurorilor DIICOT si au dispus emiterea unor mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele celor trei persoane.

Cercetarile in aceasta cauza au fost facute impreuna cu ofiteri de politie judiciara de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti.
Adauga un comentariu