Retete cu carne

Tortellini cu sunca si sos de iaurt

Publicat: 04 iul. 2011
2

Ingrediente:

250 g tortellini
100 g cascaval
200 g sunculita
300 g iaurt degresat
1 lingurita smantana
1 lingurita mustar
sare
piper granule
usturoi

Mod de preparare:

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare (se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita se taie cubulete si se pune la prajit. Cascavalul se rade. Mustarul se amesteca cu smantana si eventual usturoiul. Se adauga sare si piper, apoi sunculita prajita si cascavalul ras. Se pune sosul pe foc sa se incalzeasca putin (nu se da in clocot pentru a nu se taia maioneza). Pastele fierte se strecoara si se adauga peste sosul incalzit. Se amesteca si se poate servi.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro




Adauga un comentariu