Sport

Uhrin, impresionat de fanii dinamovisti! Ce a spus antrenorul cainilor

Publicat: 06 oct. 2019
Editia PDF
15 Oct. 2019

Derby-ul spectaculos pe Arena Nationala l-a surprins si pe Dusan Uhrin. Antrenorul "câinilor" a comparat atmosfera cu cea de la fosta sa echipa, Slavia Praga.

"A fost un meci dificil, dar cred ca e un rezultat bun pentru toata lumea pentru ca au fost ocazii. Noi puteam câstiga, ambele echipe puteau câstiga. Vreau sa le spun multumesc suporterilor nostri pentru ca au facut o atmosfera fantastica, chiar daca la un moment dat am fost la vestiare pentru 5 minute, dar nu îmi pasa de asta, iar atmosfera a fost superba. E o atmosfera pe care mi-ar placea sa o am la fiecare meci. A fost mai bine decât la Slavia Praga, pentru ca acolo e stadionul mai mic, vreo 20.000 de locuri", a spus Uhrin la final.

Cu toate ca si-a laudat jucatorii pentru prestatie, Dusan Uhrin vrea sa-i faca pe dinamovisti adevarati "câini" si le cere mai mult. "Nu stiu cât de departe e play-off-ul, trebuie sa câstigam multe meciuri. A fost un meci dificil pentru noi, a fost un meci bun, pentru ca am avut oportunitati, la fel si FCSB. Cu noroc, puteam câstiga. Ne-am primit concentrarea în prima repriza si ei au marcat. Noi am marcat din faza fixa, chiar am vorbit cu ei dimineata asta despre aceste situatii si ma bucur pentru jucatorii mei, au dat suta la suta. Ciobotariu a marcat al doilea sau gol, e jucator de la nationala Under 21 si ma bucur pentru el. Trebuie sa muncim mai mult, e un campionat dificil. Daca ne concentram mai mult, puteam sa câstigam. Am luptat minute bune, dar nu e destul pentru mine, trebuie sa luptam mai mult. Penalty pentru noi? Nu stiu pentru ca nu am vazut", a concluzionat Uhrin.

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit