Eveniment-Social

Un politician se reintoarce in functia de consilier local

Publicat: 12 iun. 2014
1

Membrii Biroului Executiv ai Organizatiei PDL Pascani au validat urmatoarea persoana care urmeaza sa intre pe functia de consilier local, in urma demisiei lui Ioan Ionita. Este vorba despre juristul Spitalului Municipal de Urgenta Pascani, Vasile Anton, care a mai detinut functia de consilier local in mandatul 2008 – 2012.
Surse din PDL ne-au precizat faptul ca aproape toti membrii Biroului au fost de acord cu validarea lui. Cel mai probabil la sfarsitul acestei luni, in sedinta ordinara de Consiliu Local va exista un proiect de hotarare privind validarea noului consilier local.

De precizat faptul ca fostul consilier local Ioan Ionita a demisionat din functie in urma unor nemultumiri izbucnite in organizatia PDL Pascani, mai ales ca acesta a detinut functia de presedinte PDL, dar si de viceprimar. Pedelistii l-au acuzat pe Ionita de faptul ca ar fi tradat partidul la alegeri, a lasat vistieria organizatiei goala si mai mult decat atat a scufundat partidul in datorii. Inainte ca membrii PDL sa-i retraga sprijinul politic, Ioan Ionita a demisionat invocand motive personale.

Adauga un comentariu