News Flash:

Complotul lui ParNae

29 Ianuarie 2007
1372 Vizualizari | 1 Comentarii
Si ca tot eram in zona reftorilor cu problemuri, va mai povestim o snoava despre reftorasul penal de la universitatea prevatizata den buriciul targului. Povestesc babetele noastre barfitoare ca de zaua unirei, cand premerul Calin Popexu Tartaceanu isi programase o vizeta prin dulcele targ, ParNae a aranjat cu baronetele leberal Chelu Jecmanelu o intalnire de taina cu premerul.

Dupa ce-o premit confirmarea lui Chelu ca intalnirea va fi aranjata, ParNae Tataie o inceput sa se laude pe la mosnegaraia den dotare ca va vorbi cu Tartaceanu si-o sa-l rezolve el pe Basexu care da legi dupa cum ii trosneste prin cap. Nu di alta, da` ultima leje a universitatilor prevatizate il lasa pe ParNae cu buza fripta si-i rateaza den radacina aerele sale de mare patron de universitate. Da` cum premerul n-o mai venit, ParNae s-o lipit de cocteilul facut cu ocaziunea zalei unirei. Numa` ca ghetu ParNae Tataie are de platit pacatele actiunilor sale ilegale: nimenea nu l-o salutat si nici macar n-o stat di vorba cu `mnealui, asa ca o harpalit pe viteza niste masline intr-un colt de sala si-o plecat cu coada intre chicioare...


Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1147 viz    0 com
1422 viz    1 com
1149 viz    0 com
1475 viz    1 com

Comentarii (1)

Anka  | #6092
Asa ii trebuie...sa ii treaca aerele pe care le are......el si studentii lui de la facultatea lu` peste...... . Ca anumiti profesori de la sus numita facultate afirma "daca nu tineti pasul aici mutati-va la politehnica la constructii" .
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2016 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1997 (s) | 22 queries | Mysql time :0.018564 (s)