Local

Actiune a politistilor din Harlau, pentru siguranta cetatenilor

Publicat: 19 mai 2019
1

Politistii din cadrul Politiei orasului Hârlau si Sectiei nr. 9 Politie Rurala Hârlau au actionat, pe raza de competenta, pentru asigurarea unui climat corespunzator de siguranta publica si combaterea faptelor de comert ilicit. Au fost controlate 12 societati comerciale, au fost verificate 55 de autovehicule si 13 atelaje hipo, fiind legitimate 128 de persoane.

Vezi si: Impuscat de politisti in timp ce incercau sa il imobilizeze. Arunca cu pietre in vecini

Au fost aplicate 57 de sanctiuni contraventionale, în cuantum de 28.340  lei, dintre care 15 conform O.U.G. nr. 195/2002, 39 conform Legii nr. 61/1991, doua conform Legii nr. 171/2010 si una conform altor acte normative.

Spre exemplu, la data de 18 mai a.c., au fost sanctionati contraventional conform Legii nr. 61/1991 mai multi tineri din satul Coarnele Caprei, comuna Coarnele Caprei, judetul Iasi, întrucât, în jurul orei 23:20, au tulburat fara drept, prin strigate si larma, ordinea si linistea locuitorilor din centrul satului Coarnele Caprei.

La aceeasi data a fost sanctionat contraventional si un tânar de 22 de ani din orasul Hârlau, judetul Iasi, conform Legii nr. 61/1991 întrucât, pe fondul consumului de alcool, a provocat scandal în loc public, ocazie cu care a avut un comportament deviant si recalcitrant.

Comentarii
  • DA,acel tinar urla de fiecare data cind e beat ,ca bea la barul primarului din Coarnele Caprei iar Robi ,seful de post are prea mult respect pentru primar si nu il sanctioneaza ca nu respecta programul de functionare 08,00-22,00 ,tot pe amarit il sanctioneaza pentru disturbarea linistiii publice .
    Iti stringem mina intre **** domnule Robi .

  • Comuna Coarnele Caprei are un campion la box tailandez ,Ciobanul Nastase ,iar centura cu diamante contrafacute este la primarul nostru Grigoras .

Adauga un comentariu