Magazin

Afla care sunt vibratiile energetice ale celor 12 luni din 2012

Publicat: 28 dec. 2011
Ianuarie este o perioada a noilor inceputuri la propriu si la figurat. Este o luna a sanselor, mai ales in dragoste. Februarie este o luna in care avem nevoie sa ne repliem interior. In martie… cel mai bine este sa incepem cu noi. 
Ianuarie – „Oferind iubire, devii tu insuti iubit.”
O luna a noilor inceputuri la propriu si la figurat. Este o luna a sanselor, mai ales in dragoste. In aceasta perioada, inima deschide mult mai lesne usile de care gandul s-a lovit, fara succes, in repetate randuri.. Depasiti vechile credinte si inaintati cu incredere in viata. Norocul poate fi de partea tuturor si este o chestiune de iubire. Daca nu stiati, curajul de a oferi fara asteptari, poarta numele noroc. O luna norocoasa.
Februarie – „Calatoria in interiorul propriei fiinte poate fi cea mai spectaculoasa.”
O luna in care avem nevoie sa ne repliem interior. Dezordinea gandurilor atrage dupa sine saracia. Stiu ca suna a pura speculatie, am cules-o din empiric si n-as putea sa va explic cum de am ajuns la aceasta concluzie. Atentie, deci la ordinea interioaea, ea se va reflecta in exterior. 
Martie  – „Daca fericirea altuia te doare mai mult decat nefericirea ta, inseamna ca esti invidios.”
Supranumita si luna vrajitoarelor (nu degeaba incepe cu babele) aceasta luna pune la incercare sufletele slabe si lipsite de iubire. Buruiana care isi face loc cel mai adanc, in acest rastimp, este pizma. O traditie buna ii face pe romani sa curete si sa faca sfestanie caselor lor. Cel mai bine, incepem cu noi, smulgand buruienile care ne asupresc roadele.
Aprilie – „Am locul meu in univers, stiu bine care-mi este locul si scopul.”
In aceasta luna orice este posibil, daca nu iti pierzi bucuria de a trai. Drumul fericirii tine de alegerile tale. Exista loc sub soare pentru toata lumea, deci- si pentru tine! O luna care te umple de energie!
Mai – „In mintea ta, singurul ganditor esti tu.”
Energia lunii trecute este inca in plin avant. Poti face multe, daca devii constient de puterea gandurilor tale. Un prieten fals, adesea cultivat, este minciuna. Apoi dam vina pe terti pentru ceea ce noi insine am gandit. Minciuna „fura la cantar” si te indeparteaza de adevaratul scop al vietii tale.
Iunie – Poti iubi si trai doar in prezent, nu in viitor.”
Energia lunii impige catre proiectii in viitor. Nu uita ca visul fara actiune se cheama reverie si nu este deloc productiv…ba ar fi- daca esti poet sau artist. Mobilizeaza-te, puterea se afla in momentul prezent! Acest prezent genereaza potentialul viitor.
Iulie – „Fiind distructiv interior, vei intalni acelasi lucru in jurul tau.”
O luna a transformarilor si a inchiderii unor cicluri. Un sfarsit este intotdeauna si un nou inceput. Viata curge, iar noi nu ne putem impotrivi curentului. Cu cat ne atasam mai tare de ceea ce defineste decorul vietii noastre, cu atat mai tare vom suferi „cand le ia curentul”. Respecta si intelege ciclul vietii, altminteri, esti distructiv cu tine…
August – „Elibereaza-ti inima din stransoarea exagerata a concretului.”
Iata o luna profetica. Mai mult ca altadata, suntem invadati de propriile intuitii. Inima nu minte niciodata, de aceea ar fi bine s-o asculti. Iti va furniza indicii serioase si va clarifica anumite aspecte ale vietii tale.
Septembrie – „Deciziile te elibereaza si aduc mai multa liniste decat nesiguranta.”
Staruinta si hotararea iti garanteaza succesul in aceasta luna. Altminteri, fluxul vibrational extrem de dinamic iti va activa si mai tare nesiguranta. Cand viata iti scapa printre degete, ar pute fi din cauza lipsei determinarii in momentele cheie.
Octombrie – „Entuziasmul face viata infinit mai interesanta.”
Sa-ti pierzi bucuria de a trai este un rau care cu greu se poate indrepta. Apropierea de Dumnezeu naste bucurie, nu suferinta. Este o luna in care ar fi bine sa te focusezi pe ce ai si mai putin pe ce nu ai.
Noiembrie – „Pastreaza tacerea, altminteri risti sa nu fii inteles.”
Se spune adesea ca, tacerea este culmea intelepciunii. In aceasta luna iti recomand sa fii mai rezervat in exprimare. O pauza este absolut necesara.In plus, iti ofera posibilitatea de a-i observa mai bine pe cei din jurul tau. Dupa acest repaus poti deveni mai bogat… in informatii.
Decembrie – „Impacarea este calea cea mai potrivita.”
Este momentul sa renunti la mandrie si sa te impaci cu durerile de-o viata. Fara orgolii gratuite, drumul tau poate fi cel putin mai confortabil. Cu cat esti mai marunt in interior, cu atat vrei sa pari mai inalt in afara; nu uita ca „trasnetul, in munti inalti loveste”.


loading...

Adauga un comentariu