Actualitate

Amintiri din vacanta de vara! Un preot din Iasi a reusit sa adune zeci de tineri intr-o tabara inedita – FOTO

Publicat: 16 aug. 2016

@ Un preot din Iasi a organizat o tabara pentru zeci de tineri, in comuna Belcesti @ Timp de trei zile, mai multe activitati vor atrage interesul participantilor @

Vara nu e nicaieri mai frumoasa ca in sat, de aceea un preot din comuna ieseana Belcesti a vrut sa dea putina culoare vacantei copiilor. Asa ca a organizat o tabara, de zi, in care adolescenti si tineri cu varste cuprinse intre 14 si 25 de ani relationeaza si isi completeaza timpul liber cu fel si fel de activitati. „Tabara bucuriei de sub cerul belcestean” a ajuns la a treia editie, iar anul acesta a reusit sa adune peste 160 de tineri. Preotul Andrei Florariu este cel care s-a ocupat de organizarea evenimentului. El spune ca anul acesta tabara gazduieste mai multi tineri decat se astepta.

„Este o tabara de vara intitulata «Tabara bucuriei de sub cerul belcestean». Anul acesta a ajuns la cea de-a treia editie, participand in jur de 160 de tineri, mai mult decat ne asteptam. Activitatile din tabara sunt educative, se organizeaza jocuri individuale si de echipa si se leaga prietenii. Participa tineri din mai multe comune si din judetul Botosani”, aspus preotul.

Vacanta de neuitat

Iata ca, intr-o comuna din Iasi se fac lucruri frumoase, de neuitat. Cu siguranta, tinerii care au participat la aceasta tabara nu vor uita prea curand experienta traita. „Multi dintre noi ne stim, suntem colegi si prieteni, insa cunoastem si persoane noi. Este o experienta frumoasa, de vara si suntem bucurosi sa participam. Am fost si anul trecut si sper ca se va face si anul viitor. Totul se petrece aproape de casa, este perfect”, a spus una dintre participante. Fiecare tanar care participa la aceasta tabara este incantat atat de activitati, cat si de felul in care a fost organizat totul.

„Chiar daca tabara are loc in comuna noastra, suntem foarte fericiti. De obicei, te gandesti sa pleci undeva mai departe de casa, dar aici, langa biserica, este foarte bine. Suntem toti colegii de la scoala, parca am fi intr-o pauza continua”, a completat un tanar. Ca in orice tabara, fiecare tanar beneficiaza de masa.

„Toti participantii servesc masa de trei ori pe zi, in casa de praznuire. Parohia, cu sprijinul consiliului local, a organizat totul”, a precizat preotul. Si restul preotilor din comuna Belcesti au pus umarul la organizarea acestei tabere. Toti participantii spera ca vara viitoare preotul va organiza din nou langa biserica din sat tabara ce a unit zeci de tineri.

Comentarii
  • FELICITARI parintelui Andrei si tuturor colaboratorilor pentru aceasta minunata tabara!!! Ceea ce face parintele Andrei la Belcesti este fantastic!!! Dumnezeu sa va ajute, parinte, in toate activitatile viitoare!

Adauga un comentariu