Magazin

Andreea Mantea a rabufnit pe Facebook

Publicat: 01 mai 2013
1

Andreea Mantea s-a enervat din cauza comentariilor rautacioase si a reactionat pe Facebook, declarandu-si iubirea inca o data pentru Stefan Stan.

„Va rog sa va pastrati comentariile rautacioase pentru voi , nu cred ca este cazul sa imi spuna X si Y cati neuroni am , ba ca am probleme mintale ba ca trebuie sa ma consulte un medic . Sunt destul de matura sa trec peste aceasta „cumpana”  din viata mea , am trecut si peste lucruri mai rele .

Il iubesc pe Stefan si el ma iubeste pe mine … pur si simplu a cedat ispitei, nu ii caut scuze, stiu ca si el este vinovat . L-am iertat si il voi ierta de cate ori va fi nevoie pentru ca il iubesc mai mult decat pe mine si nu putem sta departe unul de celalalt”, a scris Andreea Mantea pe contul ei de Facebook.

Andreea Mantea (26 de ani) a declarat la Kanal D ca ea si Stefan Stan (36 de ani) locuiesc din nou impreuna. Cu toate acestea, Stefan trebuie sa se caiasca pentru ce a facut, astfel ca nu a primit inca privilegiul de a dormi alaturi de viitoarea lui sotie. Conform declaratiile prezentatoarei, ea si ”Vocea Romaniei” stau in aceeasi casa, dar in camere diferite, scrie realitatea.net

Adauga un comentariu