Magazin

Atarna un pahar de manerul usii, iar al doilea fixeaza-l deasupra primului… Descopera placutul simt al controlului situatiei!

Publicat: 27 iul. 2018
1

Camerele de hotel ieftine sunt incredibil de atractive, daca ai de gand sa stai acolo pentru doar o zi. De dragul economiei puteti tolera niste dezavantaje evidente ca aspectul neingrijit, mobilierul si lenjeria de pat ponosite. Dar exista o problema care impiedica multi oameni sa inchirieze o camera pentru banuti, mai ales daca va aflati intr-o alta tara…

Siguranta in hotel
Turistii sunt tinta preferata pentru hoti. Mereu persista frica daca luati intr-o calatorie ceva scump, cum ar fi un laptop sau un aparat foto bun. Usile subrede si nesigure reprezinta o protectie prea slaba fata de intrusi. Exista doar un singur truc smecher care va va ajuta sa dormiti linistiti, chiar daca manerul usii are defecte.

Atarnati un pahar de manerul usii.
Un alt pahar plasati-l deasupra. Acum, daca cineva incearca sa traga de manerul usii noaptea, veti auzi imediat sunetul de vase sparte! Astfel am obtinut o alarma simpla… Probabil un astfel de sistem de securitate imprevizibil in hotel va fi util turistilor in timpul calatoriilor!

Comentarii
  • În cazul ușilor care de deschid în interior (am întâlnit uși care se deschid și în exterior. În special la țară), niște cutii de bere goale așezate lângă ușă sub formă de piramidă. Când intră cineva și se dărâmă, fac un zgomot…dar cel mai simplu și sigur, un rottweiler de talie mare. Când a intrat hoțul și i-a arătat ,,dantura frumaoasă”, vă spun sigur că sare pe geam.

Adauga un comentariu