Actualitate

Blestemul care s-a abatut asupra acestei mame depaseste orice limita! Iata ce s-a intamplat cu viata acestei femei

Publicat: 01 iul. 2015
1

@ Povestea acestei femei ar indupleca si cel mai dur suflet din lume @ Este incredibil prin cate a trecut o mama pentru ca puiul ei sa ii fie alaturi @ Nu exista niciun fel de obstacol pentru ea chiar daca soarta a ales un drum greu in viata @ Nu poti decat sa ii multumesti lui Dumnezeu pentru ceea ce esti dupa ce ii asculti povestea @

O femeie, o mama, un om, cam asa am putea sa o definim pe Lacramioara. Aceasta femeie este un exemplu viu pentru noi toti. A invatat ca viata este foarte dura si ca exista mii de obstacole peste care trebuie sa treci. Era tanara si avea alaturi un sot care o iubea de aceea a ales sa fructifice dragostea lor aducand pe lume un superb copil. In urma cu 19 ani a venit pe lume Octavian Floris, un copil frumos exact ca in visele parintilor sai. Inca de atunci soarta a decis sa ii dea o palma Lacramioarei, o palma grea pentru ca a aflat ca baiatul ei are atrofie corticala insulara.

Aceasta problema grava i-a afectat sanatatea ireversibil micutului de atunci, el capatând un handicap grav pe viata, Sindrom Lennox Gastaut, crize epileptice atipice, megacolon, lordoza si scolioza. În copilarie, din cauza mersului pe vârfuri a suferit o operatie de extindere de tendon la piciorul stâng. Mama baiatului impreuna cu tatal au facut orice pentru ca baiatul lor sa fie bine, insa soarta a lovit din nou. Tatal micutului nu a mai putut suporta chinul de a avea un copil bolnav si a plecat din aceasta lume cand fiul sau avea 15 ani. Ramasa singura cu fiul sau, Lacramioara a muncit foarte mult, pentru a-i oferi un trai decent, luându-si doua joburi. S-a simtit neputincioasa, cu mâinile goale, dar avea pentru ce lupta, fiul ei cel iubit si special. Octavian, baiatul Lacramioarei, crestea, progresele au fost lente, dar aceasta mama minunata a crezut în el si nu l-a abandonat. L-a îngrijit si i-a daruit toata energia, atentia si dragostea sa.

Fara a se mai gândi la ea, la faptul ca trebuie sa-si acorde timp personal, în urma cu trei ani a fost lovita de o boala grea si nemiloasa, cancer, tumora maligna a ovarului, neoplasm ovarian, tumora maligna secundara a retroperineului si peritoneului. Lacramioara mai sufera si de ateroscleroza aortei, cardiopatie ischemica si hernie abdominala nespecificata fara obstructie sau gangrena. Au urmat trei operatii de abdomen, cure de radioterapie si chimioterapie.

Boala nu inseamna decat o etapa din viata mamei

Dorinta cea mai mare a Lacramioarei este sa-si stie fiul în siguranta, sa stie ca el este pe mâini bune, ca este îngrijit asa cum ea a facut-o, ca este într-un loc curat, tratat cu respect. Acum baiatul are multiple infectii stomatologice si plânge când trebuie sa manânce, de durere. Trebuie intervenit cât mai repede, mama are nevoie de resurse financiare pentru o noua operatie. Acum femeia a primit o sansa la viata. La Brasov, o clinica particulara are posibilitatea de a interveni chirurgical pentru a-i distruge tumorile din intestine.

„La Brasov este o clinica unde as putea sa fiu operata. Ar mai exista o sansa, doar ca operatia costa undeva intre sase si zece mii de euro. O suma la care nu pot decat visa. Acum traiesc din pensia baiatului, adica pe luna avem amandoi aproape opt sute de lei. Peste cinci sute de lei dau lunar pe medicamentele fiului si ale mele. Cu Octavian merg peste tot, in permanenta trebuie sa merg cu el sa il spal, sa-l hranesc, ma descurc greu pentru ca am fost o femeie activa. Imi este foarte greu sa ma obisnuiesc cu gandul ca nu mai pot fi mama de inainte”, sustine Lacramioara Pantiru. Toate aceste probleme au adus-o aproape de Dumnezeu, de mai multi ani femeia spune ca pe langa ajutorul medicilor, ajutorul suprem l-a avut de la Dumnezeu. Lui i se plange de fiecare data cand se simte rau si Lui ii cere ajutorul de fiecare data. Iesenii si oamenii din restul tarii daca vor sa ajute o mama sa isi duca pe picioare visul trebuie sa o contacteze. Numele acestei femei, Lacramioara, spune o buna bucata din povestea vietii ei. Lacrimile au facut parte si vor face parte din viata mamei.

Comentarii
  • Cind mai prezentati astfel de cazuri care au nevoie urgenta de ajutor, sa atasati si contul persoanei in cauza sau, intr-un caz si mai bun, un sms prin care se pot dona citiva euro, a doua varianta fiind cea mai buna pt ca ar fi un numar mai mare de donatori si s-ar aduna o suma mai mare.

  • O femeie minunata,care a avut grija de tatăl meu,paralizat fiind,mai bine de 3 ani,nu l a abandonat nici măcar atunci când a aflat ca e si ea bolnava de cancer.te iubim Lacra si sigur vom strânge bănuții,Octavian are nevoie de tine…

Adauga un comentariu