Magazin

Blestemul Denisei de la „Bambi”. Operatiile estetice au desfigurat-o. Cum arata acum

Publicat: 20 feb. 2016
Chirurgia estetica este o loterie, iar Denisa Tanase, de la Bambi, a tras cartea necastigatoare cand a ales sa apeleze la injectii si bisturiu. Solista are mult de patimit de pe urma interventiilor nereusite, chinurile fiind ingrozitoare.
Nici nu a scapat bine de o belea, ca a dat de alta! Denisa, jumateta bruneta a trupei Bambi, e protagonista unui calvar al operatiilor estetice ce pare fara sfarsit. Astfel, dupa ce, vara trecuta, a suferit o interventie complexa la nivelul chipului, intrucat siliconul din buze se transformase in bucati care i-au migrat pe obraji, acum s-a pricopsit cu un alt necaz. La fel ca si problema pe care a avut-o la buze, si acum se confrunta cu o chestiune extrem de serioasa, ce-i poate afecta serios sanatatea.

Vezi si Barbie de Romania uimeste din nou! Si-a facut primul tatuaj, dar nu se opreste aici: „Ghiciti ce urmeaza” 

I s-a deplasat implantul la “Serifi de Romania”
Una dintre vedetele participante la show-ul de divertisment “Serifi de Romania”, cantareata s-a ales cu un onorariu frumos, de cateva mii de euro, insa paguba se anunta a fi de valoare direct proportionala cu acest castig. Ca sa nu spunem ca risca, inclusiv, sa ajunga in pierdere.
Din cauza conditiilor neprielnice si a efortului fizic depus la filmarile acestei emisiuni, Denisei i s-a deplasat unul dintre implanturile cu silicon, problema fiind atat de spinoasa, incat necesita o interventie chirurgicala. Astfel, e doar o chestiune de timp pana cand solista va ajunge din nou la cutit, intrucat durerile sunt deja chinuitoare, iar operatia iminenta. Numai ca, avand in vedere toate experientele traumatizante prin care a trecut, bruneta este acum in cautarea unui medic de incredere pentru a scapa de acest necaz ce pare sa se agraveze pe zi ce trece.


loading...

Adauga un comentariu