Internet

Breaking News! Facebook-ul nu mai functioneaza

Publicat: 07 mart. 2012

Facebook nu a functionat in aceasta dimineata in Romania, afisand mesajul „Server not found” sau „www.facebook.com could not be found. Try reloading„.

Pe un blog de tehnologie din Grecia, un utilizator a scris un post numit „Facebook a cazut pe 7 martie 2012„, in care spune ca nu a putut accesa reteaua de socializare in Grecia. „Ar putea fi o problema in toata Europa, ar putea fi ceva global”, scrie bloggerul Andrew McCallum Crawford.

El spune ca foarte multa lume a anuntat problema pe Twitter, cei mai multi glumind ca au mai mult timp pentru cafea sau pentru munca, dat fiind ca Facebook nu mai functioneaza.

Postarea a strans numeroase comentarii de la oameni din perse tari ale lumii, care spun ca Facebook nu a functionat in aceasta dimineata in: Marea Britanie, Egipt, Australia, SUA, Japonia, China, Africa de Sud, Germania, Olanda, Cehia si Spania.

Update 10:01 – Se pare ca gigantul a rezolvat problema, iar in prezent unul dintre cele mai vizitate site-uri de socializare poate fi accesat din nou.

Facebook isi cere scuze celor 500 de milioane de utilizatori pentru problema tehnica care a dus la „picarea” site-ului pentru doua ore si jumatate joi noapte.

Oamenii care au incercat sa intre pe reteaua sociala au fost intampinati cu mesajul „DNS failure„.

Facebook a considerat „evenimentul” drept cea mai grava problema tehnica din 4 ani si a recunoscut ca au fost obligati sa inchida site-ul pentru a o rezolva. Problema de software a afectat bazele de date ale site-ului.

Problema a venit dupa mai multe complicatii aparute in cursul zilei de miercuri, cand site-ul a fost inaccesibil pentru o parte din utilizatori.loading...

Adauga un comentariu