Magazin

Cea mai TARE razbunare dupa ce a inselat-o. Ce scrisoare i-a trimis o tanara iubitului ei – FOTO

Publicat: 03 iun. 2013
1

Despartirile sunt dificile, dar autoarea acestei scrisori pare ca stie exact ce face, desi se afla intr-un moment foarte sensibil: prietenul ei a inselat-o.

In scrisoarea pe care i-a lasat-o fostului ei iubit o fata explica de ce se desparte de el: i-a accesat contul de Facebook si a gasit un mesaj de la o alta femeie, pe nume Kelsi, potrivit rtv.net.

Nu stim exact ce se afla in mesaj, dar se pare ca era atat de compromitator incat tanara nu a mai suportat si a decis sa puna capat relatiei ei de doi ani.

Mai departe, ea explica unde i-a lasat lucrurile fostului ei iubit: hainele sunt in locul in care s-au cunoscut, jocurile video sunt unde s-au sarutat prima data, laptopul unde au cumparat prima data jocuri impreuna, televizorul unde au „mers pana la capat” si restul, inclusiv fotografiile cu ei doi, in fata apartamentului femeii cu care a inselat-o.

In finalul scrisorii ea ii ureaza fostului ei iubit „spor la vanatoare”. Scrisoarea a fost postata sambata pe Imgur si a fost vizualizata de peste 180,000 de ori.

Aveti mai jos traducerea integrala a scrisorii:
„Buna iubire,

Ghici cine si-a lasat Facebook-ul deschis si a primit un mesaj de la Kelsi? Da. Tu! 🙂 dar nu-ti fa griji, nu am stricat nimic. De fapt, am fost atat de draguta incat ti-am impachetat lucurile. Si chiar am inventat un nou joc, mai ales ca stiu ca iti place sa cauti lucruri noi (cum ar fi alte fete). Uite unde iti vei gasi lucrurile:

•    Hainele tale sunt acolo unde ne-am intalnit pentru prima data
•    Jocurile tale video sunt acolo unde ne-am sarutat pentru prima data
•    Laptop-ul tau este acolo unde ne-am cumparat primul joc video impreuna
•    Televizorul tau este acolo unde am “mers pana la capat”
•    Toate celelalte lucruri, inclusive poze cu ultimii doi ani din viata noastra, sunt acasa la Kelsi

Distractie placuta! Oh, si in timp ce eu nu am stricat nimic, nu pot garanta ca altcineva nu ti-a gasit lucrurile inainte. Vanatoare fericita!”

Adauga un comentariu