Local

Copil talharit de o banda de minori

Publicat: 14 ian. 2000
Editia PDF
11 Oct. 2019

•El ducea un milion de lei la Tirgu Frumos, la mama sa •Copilul a fost batut pana ce nu s-a mai impotrivit celor care vroiau sa-l fure

Tineri care acasa sunt ca „painea lui Dumnezeu”, in restul timpului, care de cele mai multe ori il petrec cu persoane dubioase, ajung sa comita infractiuni deosebit de grave. Un astfel de caz este al minorului Marcel A., in varsta de 16 ani. Este elev in clasa a VIII-a dar nu invata prea bine, din aceste motive ramanand repetent. Marcel mai are un frate si doua surori si ambii parinti lucreaza. El nu a avut pana acum nici un fel de probleme cu Politia.

Acasa avea un comportament ireprosabil si nici nu lipsea noptile. Surpriza parintilor a fost totala cand au aflat ca odrasla lor este cercetata pentru talharie. Marcel, impreuna cu doi amici, a fost solicitat de un alt prieten din Pacurari „sa faca ordine”. Mai precis, sa avertizeze o banda de tineri din Pacurari sa nu se mai „lege” de prietenul lor. Pentru acest serviciu, cei trei au primit o sticla cu vin. Deoarece nu aveau unde sa bea licoarea lui Bachus, au mers in gara si au urcat intr-un tren care urma sa plece, dar care era aproape gol. Banda de tineri s-a intalnit cu alti doi infractori periculosi, recidivisti, cu care au dat gata vinul.

Din nefericire, au dat cu ochii peste un copil de 12 ani care tocmai urcase in tren. „Unul din gasca m-a pus sa-i cer 1.000 de lei si el mi-a dat. Dupa asta, m-a pus sa-l perchezitionez si am gasit in buzunarul de la camasa un milion de lei, bani pe care nu a vrut sa-i dea. Seful bandei l-a lovit de cateva ori peste fata cu palmele si dupa ce pustiul a cazut, i-a luat toti banii si a disparut”, a povestit Marcel, adaugand ca „imi pare rau pentru ce-am facut”. Dupa ce si-a revenit, copilul talharit a mers la postul de Politie TF si a reclamat furtul. Fiindu-i prezentat albumul cu pozele unor infractori, l-a recunoscut pe cel care i-a luat banii, de la el aflandu-se care sunt si ceilalti autori. Marcel A. luase banii de la o matusa din Iasi si-i ducea mamei sale din Tirgu Frumos. Urmeaza ca membrii bandei de talhari sa raspunda pentru ce-au facut.

Tags:


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit