Sport

COSMAR! Oana Manea s-a operat si va lipsi cel putin 6 luni

Publicat: 20 aug. 2014
1

CSM Bucuresti a pierdut-o pentru cel putin 6 luni pe Oana Manea, care a fost operata la genunchiul stâng, dupa ruptura de ligament încrucisat suferita la meciul amical cu Dunarea Braila.

Presedintele gruparii bucurestene, Constantin Caliman, a anuntat ca CSM cauta un pivot pentru a suplini absenta titularei postului de pe acest post în nationala României. Prima optiune este o handbalista straina, iar staff-ul tehnic se va decide în urma probelor de joc daca o va pastra. „Oana Manea a fost operata si speram sa se recupereze cât mai repede. Suntem în cautarea unui pivot. Cautam solutii, veti vedea un pivot de afara, care va sustine probe, speram sa fie ceea ce ne dorim noi”, a declarat Constantin Caliman. Buget de 80.000 de euro pentru turneul Bucharest Trophy. Bugetul turneului amical Bucharest Trophy, care se va desfasura la Sala Polivalenta, în perioada 21-24 august, va avea un buget de aproximativ 80.000 de euro, a anuntat, miercuri, într-o conferinta de presa, presedintele clubului CSM Bucuresti.

Echipele de la Bucharest Trophy au început sa vina deja. E un turneu amical, e adevarat, dar foarte important pentru echipa noastra, fiind un prim test. Va începe campionatul national, suntem pregatiti pentru lupta. Nu vor fi premii în bani la acest turneu, dar va fi o organizare asa cum vrem sa fie în urmatorii cinci ani. De anul viitor poate chiar la viitoarea sala. CSM Bucuresti se ocupa de tot ceea ce înseamna cheltuieli la acest turneu. Echipele participante vin pe cheltuiala noastra, vor achita doar transportul. Veti vedea, de asemenea, spectacole în sala si în jurul salii. Sunt multe vedete care vor avea momente artistice. Intrarea va fi pe baza de bilete, sunt foarte ieftine, între 5 si 10 lei pe meci, si pachete pe toata durata competitiei. Bugetul turneului este în jurul sumei de 80.000 de euro„, a spus Constantin Caliman.

Adauga un comentariu