Sport

Costel Galca si-a gasit echipa. Unde va antrena fostul tehnician al Stelei

Publicat: 01 oct. 2015

Costel Galca (43 de ani), se pare ca, si-a gasit echipa, dupa sezonul petrecut pe banca Stelei. Desi tehnicianul român si-ar fi dorit sa-si continue activitatea la o grupare de top, lipsa unor oferte importante l-a convins pe Gâlca sa accepte sa lucreze si el în lumea araba. Astfel, Gâlca va merge în Emiratele Arabe Unite, potrivit celor de la sport.ro, pentru a o antrena pe Al Dhafra, care se afla pe penultimul loc al primei ligi. Al Dhafra este aceeasi echipa care l-a dorit în vara si pe Gabi Iancu, doar ca atunci atacantul Stelei nu a fost de acord cu transferul.

Gâlca, care va fi remunerat cu 500.000 de dolari pe sezon, va începe activitatea în decembrie si va semna un contract pe un an de zile. Deocamdata, fostul antrenor din Ghencea nu a semnat contractul, în speranta ca poate mai apare o alta oferta pe ultima suta de metri. Costel Gâlca a ramas liber de contract în aceasta vara, la capatul primului sau sezon ca antrenor principal la o echipa de club. Campania a fost un real succes: Steaua a facut tripla titlu – Cupa Ligii – Cupa României.

”Sper sa antrenez cât de curând si într-un campionat bun. Pentru mine, prioritara este Europa. As lua o echipa si în plin campionat, dar doar daca este vorba despre un proiect foarte bun. Munca antrenorului se vede la orice echipa, depinde si de valoarea jucatorilor”, a spus recent Gâlca la Digi Sport.loading...

Adauga un comentariu