Magazin

Cum se poate transforma o locuinta in fabrica de droguri

Publicat: 08 mai 2012

Un cuplu de britanici si-a inchiriat casa unor chinezi pe care ii considerau „respectabili”, dar care le-au transformat locuinta intr-o fabrica de droguri, scrie Daily Mail. Cand au venit sa inspecteze casa, Shaun si Katie Thomas au gasit sute de plante de cannabis, opt tone de pamant stocate in pod, un sistem nou de ventilatie si mai multe lumini speciale, care sa grabeasca cresterea plantelor.

In momentul in care proprietarii au venit sa inspecteze casa, chiriasii chinezi au fugit si nu mai sunt de gasit. Shaun si Katie Thomas estimeaza ca vor trebui sa cheltuiasca minimum 25.000 de euro pe reparatii si se tem ca valoarea casei ar putea scadea de la 215.000 la 160.000 de euro.

Shaun Thomas spune ca a umplut opt tomberoane cu gunoiul strans din casa.

Sotii Thomas si cei trei copii ai lor s-au mutat din casa din Wiltshire dupa ce Shaun, inginer de aeronave, si-a gasit de lucru in alt oras. Initial, ei au fost de-a dreptul incantati de chiriasii lor, care li s-au parut „convingatori, respectabili si manierati” si care au fost de acord sa plateasca o chirie de 1.050 de euro pe luna.

Dupa cateva luni, in timpul unei inspectii de rutina, Shaun Thomas a simtit un „miros ciudat” din casa. Intrand, el a observat ca toata mobila a fost scoasa, iar covorul capatase o „nuanta verzuie”. Dupa ce a spart o usa inchisa, Thomas a descoperit „fabrica” de droguri.

Barbatul a chemat politia si, in timp ce autoritatile inspectau casa, a primit un telefon de la chiriasii sai. Acestia il intrebau daca a vazut ceva si daca pot sa vina sa stranga totul si sa renoveze casa. In momentul in care Thomas le-a spus ca politia este deja la fata locului, chiriasii au inchis imediat telefonul, scrie Daily Mail.

Thomas spune ca politistii au confiscat 498 de plante de cannabis, in valoare totala de 310.000 de euro.

Sursa: gandul.info

Adauga un comentariu