Aperitive

Cum se prepara chiftelele arabesti

Publicat: 20 dec. 2012

Ingrediente:

500 g carne tocata
1 ceapa mica
1 catel usturoi
1 lingura menta tocata
2 linguri sos Worcestershire
1 lingura coaja de lamaie
1 praf nucsoara macinata
1 praf seminte chimion
1 praf coriandru macinat
1 galbenus
1 praf scortisoara pudra
ulei vegetal
piper
sare

Mod de preparare:

Toaca ceapa si usturoiul foarte marunt si amesteca-le cu carnea tocata. Adauga galbenusul, apoi restul ingredientelor, cateva prafuri de sare si piper si omogenizeaza compozitia cu o spatula. Formeaza chiftele de marimea unei nuci si prajeste-le intr-o tigaie cu putin ulei.  Alternativ, poti coace chiftelele pe o tava tapetata cu hartie de copt, cam 20 minute la 200C. Serveste chiftele cu iaurt grecesc, menta tocata si seminte de pin usor rumenite pe deasupra.

sursa: chiftele arabesti cu seminte de pin



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit