Bizar

De ce nu ar trebui sa folosesti niciodata uscatorul de par din camera de hotel

Publicat: 15 mart. 2018
14

Chuck Gerba, microbiologul responsabil cu experimentul, a luat la rand noua hoteluri bine cotate, cu tariful de cazare intre 70 de euro si 310 euro pe noapte si a constatat ca uscatoarele de par sunt pline de germeni si de microbi.

Cei care fac curatenie se concentreaza pe baie, toaleta si mai putin pe uscatorul de par sau chiar pe intrerupatoare. Pe langa urcatorul de par, mai sunt cateva obiecte murdare in camera de hotel.

Paharele – ABC News a investigat 15 hoteluri din America si a descoperit ca paharele nu erau curatate cum trebuie.
Telecomanda de la televizor si aer conditionat – Personalul care se ocupa de curatenie rareori curata telecomanda si nu o dezinfecteaza.

Cuvertura de pat – O investigatie CNN a descoperit ca acestea sunt schimbate si, implicit, spalate doar de cateva ori pe an, motiv pentru care strang numerosi germeni, potrivit The Independent.

Citeste si despre Secretul ascuns al cameristelor

Cand mergi in vacanta tot ce iti doresti este sa ai parte de o camera de hotel cat mai curata si cat mai spatioasa, pentru a te putea relaxa din plin. Totusi, te-ai intrebat vreodata ce face o camerista dupa ce pleaca turistul?
Un site a adunat marturii reale ale cameristelor si informatiile sunt cu adevarat surprinzatoare. Putini turisti stiu ce se intampla dupa ce parasesc camera de hotel si vine camerista.

Citeste si A ajuns la hotel, a luat cheia de la receptie si s-a dus in camera pe care o rezervase. A intrat si a vazut ca pe pat erau un ursulet si un bilet. Cand l-a citit, nu-i venea sa creada! Uite ce mesaj era scris pe hartie

In primul rand, aceasta meserie nu e una deloc usoara sau curata, caci vizitatorii au obiceiul de a lasa in urma urme de sange, de voma si uneori chiar de droguri! Alti turisti sunt ceva mai curajosi in anumite tari si isi lasa chiar si jucariile sexuale in urma. Si cine strange toate aceste lucruri? Camerista! Uneori, cand timpul de facut curat in camera este prea scurt, o camerista ar putea fi tentata sa iti foloseasca toaleta din camera. Pentru cei obsedati de curatenie si de igiena acest lucru ar putea sa fie o reala problema.

Si fiindca soarta le scoate in cale tot felul de obiecte uitate in urma de turisti, acestea au obiceiul de a le pastra. Daca nimeni nu revendica respectivele obiecte, atunci chiar conducerea hotelului permite acest lucru. De cele mai multe ori, cameristele astepta sa primeasca un bacsis. Acesta este si motivul pentru care, la multe dintre hoteluri, acestea obisnuiesc sa faca ordine si curatenie zilnic, pentru a vedea daca sunt recompensate cu vreo suma lasata discret cu un bilet pe masa.

Meseria de camerista nu este una usoara si ascunde numeroase secrete, cateva dintre ele fiind enumarate mai sus. Acum cu siguranta le vei privi cu alti ochi!
Adauga un comentariu