Actualitate

Din pacate o veste deosebit de trista! Inca un actor de valoare care ne paraseste

Publicat: 28 iun. 2016

Bud Spencer a murit. Eroul comediilor de actiune din copilarie, pe numele sau real Carlo Pedersoli, mai cunoscut ca Piedone, a incetat din viata la varsta de 86 de ani. Acesta avea probleme grave de sanatate.

Starul de Hollywood a povestit intr-un interviu la finalul anului trecut ca a fost pe moarte si ca a pierdut trei litri de sange, insa ca nu se lasa doborat de boala.

Ajuns la 86 de ani, vederea ii slabise, iar in urma unui atac cerebral a cazut in baie, pierzand trei litri de sange. Insa actorul traia cu speranta ca atunci cand va inchide ochii va descoperi o noua lume dincolo de moarte.

„Jurnalele americane au anuntat deja moartea mea. Ei bine, s-au inselat. Cred ca exista viata dupa moarte. Sunt 85 de ani de cand sunt curios sa vad ce este dincolo. Daca nu va urma nimic dupa ce-mi voi da ultima suflare, ma voi enerva cumplit. Dar sa speram ca mai este pana atunci. Sunt calm si relaxat, din pacate insa, ochii mei devin din ce in ce mai slabi. In primavara, am pierdut mai bine de trei litri de sange deoarece am cazut in baie. Cand m-am trezit pe patul de spital, nu puteam sa vorbesc. Dar am un cuvant mereu pe buzele mele: «Futtetene». Este o expresie napoletana care inseamna «Fuck it». O deviza care ma face fericit. Am pierdut 15 kilograme, deci ma simt cu 15 ani mai tanar”, declara Piedone.

Anuntul despre decesul lui Bud Spencer a fost facut de catre familia actorului, pe contul de Facebook al acestuia. Informatia a fost confirmata de fiul actorului, Giuseppe Pedersoli, care a spus ca tatal sau nu a suferit si ca ultimele sale cuvinte au fost „Va multumesc”.

Citește și:


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit