Actualitate

EXCLUSIV! Accident cu doua masini pe strada Sfantu Lazar – FOTO

Publicat: 22 iun. 2016

Atentie soferi! Traficul este ingreunat pe strada Sfantu Lazar, din Iasi, dupa ce doua masini s-au tamponat si au blocat circulatia pe un sens de mers. Un Volkswagen Golf si un Ford s-au tamponat destul de serios, mai jos de cladirea Serviciului Roman de Informatii. Din primele informatii, se pare ca este vorba despre o nearcordare de prioritate. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, cele doua masini fiind avariate destul de serios.

UPDATE: La fata locului s-au deplasat politistii pentru a face cercetari, soferii au fost testati cu alcooltestul rezultatele fiind negative. In urma accidentului, doua victime au fost transportate la spital, viata lor nu este in pericol.

Comentarii
  • Repet pt a nustiu cata oara : nu trece o zi maxim 2 fara accident in judetul Iasi . Multi soferi ieseni sunt niste bolovani , incompetenti si minte ingusta . Respect pt cei responsabili la volan dar din ce in ce mai putini .pe cale de disparitie soferi cu capu pe umeri. Azi am citit in ziar despre 3 accidente produse doar azi .

  • Strada Anton Sesan inchisa la ora 8 dimineata cu o bariera agolomerand acea intersectie ,fara semne ,fara anunturi in presa si la radio; Intr-o tara civilizata era loc de puscarie.

Adauga un comentariu