Actualitate

EXCLUSIV. Alerta cu BOMBA la Tribunalul Iasi. Institutia a fost evacuata – UPDATE FOTO, VIDEO

Publicat: 30 mai 2016

UPDATE 10:53 – Operatiunea a fost finalizata, iar politistii au permis accesul in cladire.
UPDATE 10:29 – Potrivit primelor informatii, apelul la 112 a fost facut de un barbat, care a anuntat autoritatile ca un prieten de-al sau a lasat o bomba in cladire. Apelul a fost facut de pe o cartela Organge, dar nu se stie daca este abonament sau PrePay.
UPDATE 10:06 – Pana in acest moment magistratii nu au gasit vreo legatura intre amenintare si vreun proces care se judeca astazi, insa nici o varianta nu poate fi exclusa. In continuare cladirea este incercuita, traficul se desfasoara greu, fiind blocate mai multe strazi.

UPDATE 10:03 – Apelul a fost initiat in jurul orei 9:00, precizandu-se ca un obiect exploziv ar fi fost pus in incinta Tribunalului. S-au verificat etajele trei si patru.

STIRE INITIALA – Alerta la Tribunalul Iasi, acolo unde a fost solicitata interventia pirotehnistilor, in urma unui apel la numarul unic de urgente 112 prin care o persoana semnala ca in cladire a fost plasata o bomba. In aceste momente, mai multi politistii si o echipa de pirotehnisti se afla la sediul Tribunalului Iasi, dupa ce a fost facuta sesizarea. Institutia a fost evacuata, iar echipele fac cercetari. Din primele informatii pe care le detin reporterii BZI, se pare ca nu este vorba despre un exercitiu. Din acest motiv politistii trateaza cazul cu maxima atentie, considerand situatia periculoasa. Circulatia este ingreunata in zona.

Comentarii
Adauga un comentariu