Actualitate

EXCLUSIV. Politist accidentat langa Golia – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 30 mart. 2016

UPDATE 16:56 – Potrivit unor persoane care au filmat o parte din incident, politistul nu ar fi de fapt ranit.
UPDATE 10:02 – Accidentul s-a produs dupa ce un sofer a intrat pe interzis, pe sensul de mers Targu Cucu – Golia. In zona se afla un agent de la Politia Locala, care a incercat sa-l intoarca din drum, moment in care, din spusele politistului local, conducatorul auto l-ar fi acrosat. Pe de alta parte, soferul sustine ca politistul s-a impiedicat de sina de tramvai si a cazut, practic neexistand nici un accident. Totusi, la fata locului s-au deplasat politistii rutieri si criminalistii, care fac cercetari. Victimei i s-au acordat ingrijiri de prim ajutor de catre un echipaj SMURD. Politistul si soferul au fost testat alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

STIRE INITIALA – In aceasta dimineata, 30 martie, un accident rutier s-a produs langa Golia. Momentan nu se stie daca incidentul din trafic s-a soldat cu victime omenesti sau doar cu pagube materiale. In zona s-au deplasat politistii de la Biroul Rutier care, impreuna cu criminalistii, vor demara o ancheta, pentru a stabili circumstantele in care s-a produs accidentul.

Vezi si EXCLUSIV. Accident cu doua victime pe strada Aurel Vlaicu – FOTO

Comentarii
  • ASA SUNTEM NOI ,NU RESPECTAM NIMICA,SEFII DUMNEAVOASTRA DE LA LOCALA CE FAC?AM INTELES CA AVETI ACUMA GENELAL?SA STEA PUTIN IN STRADA VA VADA CE FACETI SI CUM SUNTETI AGRESATI,PERMANENT DE CETATENI,POATE VA DOTEAZA CU AKAEMURI CA IN AVGANISTAN?CA IDEI CICA ARE?POATE AR FI NECESAR CEVA STATUT SPECIAL,SA VA APERE LEGEA IN STRADA.SAU CEVA PROTECTIE ,CASTI, SCUTURI,GRENADE,?????

  • Am vazut faza, eram chiar in tramvaiul din fata. Masina lui a fost blocata de tramvaiul in care eram si astfel politia l-a ajuns din urma. Nu am auzit decat cum a tipat ala „aauu”. Cand m-am uitat sa vad ce s-a intamplat, politistul era pe jos pe-acolo. Celalalt politist i-a zis soferului sa traga pe dreapta ca sa nu incurce traficul si ala a fugit. Ce se mai stie?

  • Eram pe starada, vinovat este politistul , a sarit pe capota intentionat unul din colegii lui i-a spus soferului sa mute masina ca vine tranvaiul iar soferul a facut ce a zis politistul , insa colegul lui cred ca dintr-un exces de zel s-a aruncat pe masina !!! si apoi pe jos!!!

    Eram acolo !!! POLITISTUL A VRUT SA SIMULEZE ACCIDENTUL !!!!

  • Asa este Simona si eu eram acolo sa mergem sa declaram la politie ce am vazut sa nu se faca nedreptati,nu a dat omul cu masina peste el,sa contactam pe domnul implicat sa putem sa il ajutam.

  • conducatorul auto este patronul de la TAXI ..PARMA .il cheama manolache…se crede D.zeu pe pamint taie si spinzura …pe unde merge e vinovat a intrat pe o zona interzisa…pentru unii se respecta legea pt el …nu …daca era in GERMANIA .ITALIA SAU SUA…era inpuscat in secunda doi

  • DOMNULUI MANOLACHE, POLITIA RUTIERA DIN IASI I-A RIDICAT MASINA ASA CUM S-A INTAMPLAT SI IN ALTE CAZURI SIMILARE? POLITIA RUTIERA ESTE MANA IN MANA CU TOTI MAFIOTII DE LA CONDUCEREA IASULUI!

  • Membru de partid la UNPR, Domnul a fugit de la locul accidentului si a fost gasit la sediul de partid unde a si fost testat alcooscopic !

Adauga un comentariu