Economic Local

Executorii vand, in Pascani, un apartament cu trei camere

Publicat: 10 ian. 2019

In perioada urmatoare, pe data de 13 februarie, executorii judecatoresti scot la vanzare un apartament situat in municipiul Pascani care apartine debitorilor Elena si Viaceslav Voinescu. Imobilul este compus din trei camere cu o suprafata utila totala de 69,14 metri patrati.

Bunul este scos la vanzare dupa ce debitorii nu au achitat un credit contractat de la Banca Comerciala Romana SA. Dupa expertizarea apartamentului, s-a ajuns la un pret de pornire de 159.393 lei. Pretul a fost diminuat cu 25 la suta fata de prima licitatie, cand nu s-au prezentat oferte.

Citeste si: Disperare in randul dezvoltatorilor imobiliari! Proiect gigant, respins in Comisia de Urbanism. Fiul unui cunoscut patron a intervenit personal

"Invitam pe toti cei care pretind vreun drept asupra bunului imobil oferit spre vanzare sa depuna in scris obiectiunile lor pana la termenul de vanzare, dupa care nu li se vor mai lua in calcul obiectiunile", se arata in anuntul publicat de catre executorul judecatoresc Vladimir Zabolotnai. Participantii la licitatie sunt obligati sa plateasca o cautiune de 10 la suta din pretul de pornire a licitatiei.

 loading...

Adauga un comentariu