Stiri si curiozitati

Florin Pastrama si Brigitte Nastase s-au logodit in biserica

Publicat: 04 apr. 2019

Incurcate mai sunt caile dragostei. In timp ce acasa, partenerii oficiali tuna si fulgera, Brigitte Nastase si Florin Pastrama isi consuma idila de la Ferma 2019, linistiti, in vazul tuturor. In episodul de joi, povestea celor doi ajunge in fata preotului.

Florin Pastrama se confrunta cu o dilema: iubeste doua femei in acelasi timp, dar nu stie pe care sa o aleaga. Brigitte Nastase este cea care are grija de el si cu care imparte acelasi pat, dar inima lui bate si pentru Otniela Sandu. Cu toate acestea, Pastrama o duce pe Brigitte la o biserica din Valiug, din judetul Caras Severin, acolo unde au loc filmarile emisiunii, si ii jura credinta. Concurentii raman muti de uimire cand cei doi se intorc si fac un anunt important. Ceea ce vad insa, telespectatorii este filmat in urma cu mai bine de o luna.

Cand si-au jurat de fapt credinta Pastrama si Brigitte

Click! a aflat, in exclusivitate, ca logodna celor doi a avut loc la sfarsitul lunii februarie, dupa ce Paula Pavel a fost eliminata din competitie. Cei doi si-au dat seama ca toate scenele cu ei au fost difuzate pe micile ecrane si ca au ramas fara partenerii oficiali. De altfel, Raluca Podea, iubita lui Pastrama i-a dat papucii cu mult timp inainte de idila cu Brigitte, iar Corneliu Oana a parasit si el vila brunetei din Pipera. Surse din interiorul Fermei au marturisit pentru Click! ca secventele cu cei doi sunt mult mai fierbinti si mai multe decat s-au vazut pe micile ecrane. In plus, cei doi „au petrecut” si Pastele in Ferma, desi acesta este pe 28 aprilie, iar ei au filmat secventele respective in urma cu trei saptamani.loading...

Adauga un comentariu