Magazin

Gheorghe Popescu nu mai vrea sa iasa din inchisoare

Publicat: 29 apr. 2014
1

Gheorghe Popescu – condamnat la o pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile in dosarul transferurilor de jucatori – si-a retras cererea de schimbare a regimului de detentie din cel inchis intr-unul mai bland, pe care o inaintase la Judecatoria Sectorului 5.

Potrivit oficialilor Judecatoriei Sectorului (JS) 5, instanta a luat act, marti, de retragerea cererii.

Citeste si Cristi BORCEA ramane in inchisoare. Decizia e DEFINITIVA

Cererea de schimbare a regimului de executare a pedepsei a fost inregistrata la JS 5 in 8 aprilie.

Si Gigi Netoiu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor si incarcerat la Penitenciarul Craiova, a cerut instantei schimbarea regimului de detentie din inchis in semi-deschis. Judecatoria Craiova ar putea sa ia o decizie in acest sens la 8 mai.

Citeste si Copos, Stoica si Gica Popescu, incarcerati in regim INCHIS

In 4 martie, Curtea de Apel Bucuresti, l-a condamnat pe Gigi Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori. In acelasi dosar au mai fost condamnati Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, George Copos la trei ani si opt luni, Mihai Stoica la trei ani si sase luni, Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, Victor Becali la patru ani si opt luni, Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile.

Citeste si Dezvaluire BOMBA despre GICA POPESCU

Victor Becali, Ioan Becali si Cristian Borcea sunt incarcerati la Penitenciarul Poarta Alba, unde pedepesele se executa in regim deschis sau semideschis, iar Gica Popescu, Mihai Stoica si George Copos, la Rahova, care are regim inchis.

Adauga un comentariu