Sport

Gica Hagi este convins ca Ianis va ajunge la un nivel foarte înalt: „Il stiu bine, nu am vreun dubiu!”

Publicat: 12 ian. 2017
1
Ianis Hagi începe sa îsi faca, încet dar sigur, drum spre prima echipa a Fiorentinei. Tânarul jucator român are evolutii entuziasmante la Primavera, iar Paulo Sousa l-a convocat pentru partida de Cupa de aseara în lotul echipei mari. Tatal sau, Gheorghe Hagi, e convins ca pustiul e pe drumul cel bun si a explicat de ce îl considera un fotbalist complet.
 
Într-un interviu acordat presei din Italia, patronul Viitorului a vorbit despre o serie de lucruri importante din viata lui Ianis si a explicat de ce, în opinia sa, acesta va deveni un jucator de prim plan în scurt timp.
 
„Ianis e un numar «10» clasic, cu o viziune excelenta. E ambidextru, are o personalitate puternica si multe alte calitati pentru a ajunge la un nivel foarte înalt. Dar, asa cum le spune mereu jucatorilor mei, talentul nu e de ajuns. Trebuie sa fie în simbioza cu determinare multa si daruire. Totusi, îl stiu pe baiatul meu bine si nu am vreun dubiu ca e un profesionist desavârsit”, a explicat Hagi, conform tuttomercatoweb.com.
 
Narcis Raducan a dezvaluit ieri la Digi Sport ca Ianis a avut ocazia sa se transfere la Barcelona, însa Hagi a decis ca mai util pentru viitorul baiatului sau e un transfer la Florenta.
„S-a integrat excelent la Fiorentina, deja stie limba aproape perfect. Cei de acolo l-au primit cum se cuvine, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care am ales împreuna aceasta destinatie: stiam ca formatia viola are un mediu propice pentru dezvoltarea tinerilor jucatori”, a mai spus „Regele”, în presa italiana.
 
Faptul ca Ianis e extrem de apreciat de italieni a fost evidentiat si de faptul ca oficialii au decis ca în perioada urmatoare sa îi propuna un nou angajament, unul prin care salariul îi va fi marit substantial. În prezent Hagi câstiga 90.000 euro pe sezon, iar cel mai probabil, viitorul contract îi va dubla salariul.
Adauga un comentariu