Sport

Gigi Becali, decizie NEASTEPTATA luata in inchisoare de Sarbatori

Publicat: 23 dec. 2013
1

Gigi Becali ramine la Poarta Alba de Sarbatori! In aceste conditii, toata familia lui Gigi urma sa mearga la Constanta pentru a petrece Craciunul impreuna. Insa, constient ca nu este locul potivit si postura unde sa fie vizitat de fetele sale, latifundiarul din Piperea i-a transmis sotiei ca nu doreste sa fie vizitat vreodata de cele trei fete la inchisore. Mai mult, chiar si mamei sale, datorita virstei inaintate, 82 de ani, si datorita distantei dintre Bucuresti si Constanta, Becali i-a spus sa nu mai vina la el.

Singura persoana pe care Gigi Becali a acceptat-o, la vizita, cu ocazia sarbatorilor a fost doar sotia sa, Luminita Becali. Totodata, acesta din urma si-a mai vizitat sotul o singura data la penitenciar, dupa ce acesta a fost adus de la Jilava la Poarta Alba in urma cu doua luni de zile.

O sursa din anturajul familie lui Gigi Becali a dezvaluit pentru FANATIK din ce motiv latifundiarul din Pipera nu a dorit sa accepte vreodata sa fie vizitat la inchisoare de fetele sale. „Gigi tine enorm la fetele sale ca la ochii din cap. El i-a spus de la inceput sotiei sale sa nu se gindeasca niciodata sa le permita fetelor sale sa vina sa-l viziteze la inchisoare. Nu vrea sa le vada pe acestea cum sufera si cum vor incepe sa plinga in momentul in care isi vad tatal intr-un astfel de loc”,a incheiat sursa respectiva, potrivit www.fanatik.ro
Adauga un comentariu