Retete cu carne

Gulas maghiar

Publicat: 11 apr. 2011

Ingrediente:

1 ceapa,
4 lingurite boia de ardei,
1 lingurita sare de mare,
200 g morcov,
150 g rosii,
cartofi 500 g,
untura 40 g,
600 g carne de vita,
5 g piper negru,
1 ardei gras rosu,
4 catei de usturoi

Mod de preparare:

Prajiti ceapa tocata pana se rumeneste.
Când se rumeneste ceapa, puneti boia de ardei.
Se amesteca bine.
Peste cateva minute se adauga carnea taiata în cuburi mari, condimentati cu sare si piper.
Prajiti toate împreuna la foc mare, apoi se adauga putina apa, se acopera si se fierbe timp de aproximativ o ora.

Taieti morcovii si ardeiul.
Adaugati morcovul tocat, ardeii, rosiile si usturoiul, se adauga apa fierbinte si se fierbe în continuare.
Se amesteca si gatiti aproximativ 15 minute.
Când carnea este frageda, puneti cartofii.
Cand cartofii sunt gata, opriti focul si lasati gulasul cateva minute sub capac.



loading...

Adauga un comentariu