Magazin

Iulia Albu o face praf pe Mioara Roman. Uite cum ii raspunde mamei Oanei Roman dupa ce a numit-o „Doamna Gaina”

Publicat: 21 iun. 2014

Iulia Albu i-a declarat razboi Mioarei Roman. Fashion editorul a avut o reactie dura la adresa mamei Oanei Roman dupa ce aceasta a numit-o „Doamna Gaina”. Mai mult, vedeta este extrem de revoltata si de afirmatiile pe care Mioara Roman le-a facut intr-un interviu in care a vorbit despre nunta fiicei sale.

Mioara Roman a povestit atunci ca fiica sa cea mare, Catinca, a realizat tinutele pentru nunta Oanei si a tinut sa mentioneze ca aceasta are studii de moda la Paris. Aceasta afirmatie subtila a venit ca un prim atac asupra fashion editorului ca mai apoi sa vina si lovitura de gratie. Mioara Roman a fost atat de revoltata de comentariile acide pe care le-a facut Iulia Albu despre tinutele purtate de fiica sa la nunta, incat a rafubnit si a numit-o pe aceasta „Doamna Gaina„.

Citeste si Mioara Roman RUPE TACEREA! Acestea au fost MOTIVELE DIVORTULUI de Petre

„Rochiile ni le-a facut Catinca in atelierul ei. Rochia Oanei a avut trena cat sa se indoaie pe pamant… „Doamna Gaina” stie asta? La brau, pentru ca Oana a fost operata recent, a folosit pietre stralucitoare. Catinca a facut Belle Arte si Scoala „Yves Saint Laurent” la Paris. Multi fac lucruri excentrice, dar eleganta si rafinamentul tin de armonia intre eveniment, loc si ceea ce esti”, a spus Mioara Roman pentru ring.

Dupa declaratia Mioarei Roman a venit si replica Iuliei Albu, care nu doar ca a pus-o la punct pe mama Oanei Roman, ci si pe Catinca.

Citeste si Mioara Roman: Mama lui Dan Bittman ne aranja sa facem avorturi

„Avand in vedere afirmatiile stimabilei doamne Mioara Roman in ceea ce ma priveste, se impun urmatoarele:

1. Din moment ce eu in opinia dansei sunt „Doamna Gaina” o rog respectuos si cu cea mai mare seriozitate sa le incadreze in specia potrivita si pe fiicele dumneaei Catinca Roman si Oana Roman.
2. Publicarea unei copii a diplomei de absolvire de catre Catinca Roman a institutiei mentionate de catre Mioara Roman cu detalierea modalitatii de frecventare si a sistemului de admitere.
3. Precizarea relevantei lungimii trenei si clarificarea aspectelor privind corelatia dintre operatia Oanei si braul cu „pietricele”. Nu de alta, dar NIMENI nu a inteles nimic din aceste „argumentari”.
4. SCUZE PUBLICE din partea mea, Iulia Albu, fashion editor si studenta UNARTE si a parintilor mei, ca umili contribuabili la bugetul de stat si simpli cetateni ai acestei tari care NU au avut nicio secunda „SANSA” si „nefericirea” de a trebui sa PLATEASCA studiile fiicei lor in afara tarii in vremea cand cele 2 fiice ale domniei sale isi petreceau studentia in afara tarii beneficiind de multiplele oportunitati oferite de pozitia politica a tatalui lor”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Citeste si Mioara Roman, marturisiri socante: Am facut avort pe masa din bucatarie!loading...

Comentarii
  • D-na Mioara Roman a fost foarte fina. Iulia Albu, aceasta amatoare autointitilata fashion editor nu este nici macar o gaina autentica, de doamna nu mai vorbim, se impauneaza cu numele fostului sot. Te apuca greata nu alta.

  • Nu trebuie sa fii fiica de prim ministru ca sa dovedesti ca ai cei 7 ani de-acasa si educatie.Jenant din partea d-nei Roman sa o numeasca intr-un anume fel pe d-na Iulia Albu.Apreciez ca Iulia a dovedit cit ii este de superioara d-nei respective si s-a abtinut sa o numeasca pe ea si pe fetele ei intr-un anume fel…..O d-na nu face asa ceva decit eventual cind nu are argumente.

Adauga un comentariu