Celebritati

Kate Moss – nunta in iulie

Publicat: 03 feb. 2011

Modeul Kate Moss urmeaza sa se marite cu rockerul Jamie Hince, nunta fiind fixata pentru 2 iulie.

Kate Moss este convinsa ca va pune in umbra o alta mireasa celebra dion 2011, pe Kate Middleton, aleasa Printului William, conform The Sun.

Conform tabloidului, Kate a fost ceruta de nevasta in pat, marti noapte, pe cand se pregatea sa adoarma. Viitorul mire a surprins-o cu un inel de logodna vintage, din 1920, in valoare de cateva zeci de mii de lire sterline. De moda veche, Jamie le-a cerut mana lui Kate si parintilor acestora.

Vestea a fost impartasita familiei si prietenilor inca de noaptea trecuta. Iar florile au inceput deja sa soseasca in casa celor doi din Hampstead. Cei doi au fost vazuti ieri intr-un magazin de bijuterii, semn ca lucrurile se precipita si ca viitorii miri sunt deja in cautarea verighetelor.

Apoi au luat cina la un restaurant al unui hotel din Londra, dupa care s-au intalnit cu prietenii intr-un alt local, Ceccone, unde au petrecut.

Desi totul in relatia lui Kate si Jamie pare roz, in trecut au existat ceva „turbulente”. La un moment dat, Kate l-a dat pe Jamie afara din casa, cei doi fiind despartiti pentru cateva zile.

De altfel, Kate are o fetita cu fostul partener Jefferson Hack. Prin viata ei au trecut si Johnny Depp, Pete Doherty, dar si Russel Brand.

Citeste si:
Kate Moss si Lea T in revista Love
Kate Moss, nud pentru Vogue Hommesloading...

Adauga un comentariu