Magazin

Kelly Osbourne, cat pe ce sa se sinucida cu medicamente

Publicat: 22 iun. 2014

Fiica celebrului Ozzy Osbourne, Kelly, a vorbit intr-un interviu pentru BWatt Magazine despre problemele familiei sale, care, desi au ranit-o foarte tare, au ajutat-o sa-si schimbe viziunea despre viata si sa invete din ele, declarand totodata ca a fost la un pas sa se sinucida din cauza medicamentelor.

Citeste si Kelly Obsourne, in stare grava la spital. A suferit un atac cerebral

„Pentru o perioada lunga de timp m-am intrebat «de ce eu?» De ce aproape m-am sinucis cu medicamente? De ce mama aproape a murit din cauza cancerului? De ce tata a fost implicat intr-un accident de motocicleta care aproape l-a ucis? De ce fratele meu (Jack, n.r.) sufera de scleroza multipla, o boala pentru care nu exista leac?”, au fost intrebarile la care Kelly Osbourne a incercat sa gaseasca raspunsuri de-a lungul timpului, scrie Daily Mail, citat de b1.ro

Citeste si Kelly Osbourne, surprinsa in costum de baie – Ce fund lasat are!

Despre mama sa, Kelly a declarat: „Ea m-a invatat sa fiu o luptatoare, ca un zambet poate fi cel mai bun medicament, sa traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima, ca familia este tot ceea ce conteaza si ca dragostea este singurul lucru adevarat care dureaza pentru totdeauna”.

Citeste si Kelly Osbourne a cazut din pat si si-a rupt mana in trei locuriloading...

Adauga un comentariu