Stiri Turism

La 10 ani de la deschidere, Hotel Capital Plaza din Bucuresti estimeaza pentru 2019 o crestere de 10% a cifrei de afaceri

Publicat: 06 oct. 2019

La 10 ani de la deschidere, hotelul Capital Plaza din Bucuresti, clasificat la patru stele, a inregistrat peste 300.000 de turisti cazati si un grad de ocupare mediu de 75%.

„Hotelul nostru a fost conceput de oameni de business pentru oameni de business. Actionariatul este 100% romanesc, iar intregul concept a avut la baza promovarea unui model de business local. De la investitori, proiectant si designer, la angajati si management, vorbim doar despre romani. Capital Plaza este un hotel de 4 stele, independent, neafiliat unui lant international si am vrut sa onoram mostenirea istorica a locului in care este amplasat. In secolul XIX, pe locul hotelului, era marcata limita de nord a Bucurestilor. Designul contemporan si denumirile salilor de evenimente reflecta pe deplin acest lucru”, spune Catalin Stefan, General Manager, Hotel Capital Plaza.

In cei 10 ani de activitate, veniturile hotelului din segmentul de cazare au insumat 60% din total, restul fiind acoperit de segmentul reprezentat de organizarea de evenimente corporate si sociale. La final de 2018, cifra de afaceri a Capital Plaza a fost de peste 13 milioane de lei (aproximativ 2,8 milioane de euro), iar pentru 2019 este estimata o crestere de 10%.

„Pe termen scurt si mediu ne-am propus sa aducem imbunatatiri, sa ne aliniem noilor tendinte de pe piata hoteliera, dar si din zona de tehnologie, pentru ca vrem sa oferim clientilor nostri facilitati adecvate unui hotel de patru stele premium. Ne-am castigat clientii pe baza serviciilor oferite, concuram cu succes hotelurile de lant si vrem sa ne pastram pozitia in piata si standardele de calitate inalte deja impuse”, completeaza Catalin Stefan.

Inaugurat pe 1 octombrie 2009, Capital Plaza este unul dintre cele mai importante hoteluri de patru stele din Bucuresti, singurul dintre cele cu o capacitate mare de cazare neafiliat unui lant international. Hotelul este desfasurat pe 7.500 de metri patrati, iar in prezent are aproximativ 70 de angajati. Localizat la doar cateva minute de Piata Victoriei, hotel Capital Plaza are o capacitate de 95 de camere, 5 sali de conferinte si 3 restaurante.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit