Mozaic muzical

Laura Lavric incepe procesul cu sora ei. „Nu-mi iert sora nici daca imi spune ca se omoara…”

Publicat: 07 nov. 2017
3

Laura Lavric si-a chemat, luni, sora in sala de judecata.

Interpreta de muzica populara i-a redeschis acesteia proces pentru ca a jignit-o in public si ii cere daune morale de 100.000 de euro, potivit click.ro.

Vezi si Paula Seling a slabit foarte mult, dar a renuntat la tinutele provocatoare. Asa s-a imbracat la un eveniment monden

Scandalul dintre Laura Lavric si sora sa, Ecaterina Traian, a inceput in 2012, cand femeia i-a strigat in gura mare ca s-ar fi „vandut” in SUA pe bani, parfumuri si bijuterii. Dupa acel episod, indragita cantareata de muzica populara a marturisit ca nu vrea sa mai auda de sora sa nici pe patul de moarte.

Vezi si Motivul pentru care Madalina Manole a refuzat cererea in casatorie a unui roman bogat stabilit in America

“Dupa tot ce a spus despre mine pe la televizor, Ecaterina tot incearca acum sa ne impacam. Ii spun insa ca fara succes! Mi-a trimis diverse mesaje, dar eu nu i-am raspuns, am blocat telefoanele in asa fel incat sa nu mai primesc nimic de la ea. Eu imi doresc ca ea sa dovedeasca ce a spus despre mine, sa arate ca eu m-am prostituat. Am spus ca, atat cat traiesc, o sa ma judec cu ea, pentru ca mi-a distrus sufletul, nu o voi ierta nici pe patul de moarte (…) Cum poti sa spui despre mine ca am facut prostitutie? Eu, pe vremea lui Ceausescu, am mers atat timp in strainatate. Oare imi dadea cineva pasaport daca eram o golanca?”, a declarat Laura Lavric pentru Click!.
Adauga un comentariu