National

New Europe publica un nou articol despre condamnarea lui Dan Voiculescu: „Acuzatia de spalare de bani nu se sustine”

Publicat: 29 aug. 2014
1

Revista New Europe recidiveaza si publica un nou articol in care condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA e pusa pe seama unei reglari de conturi la nivel politic. Nu este pentru prima data cand publicatia scrie despre nemultumirile omului de afaceri fata de Justitie.

Jurnalistii revistei New Europe sustin ca verdictul dat in cazul lui Dan Voiculescu este rezultatul unui dosar politic. Intr-un articol postat pe pagina oficiala a publicatiei europene se arata ca omul de afaceri a fost condamnat la 10 ani inchisoare intr-unul dintre cele mai controversate dosare din ultimii ani.

Citeste si ANAF a inceput confiscarea imobilelor si terenurilor Grivco si Antena

„E vorba despre o reglare de conturi a presedintelui Romaniei, care a vrut sa-l inlature astfel pe cel mai mare adversar al sau. Lupta constanta a lui Voiculescu impotriva lui Traian Basescu e de notorietate in Romania, Voiculescu fiind in fruntea celor doua referendumuri de suspedare a presedintelui, in 2007 si 2012″, se arata in articol.

Citeste si Dan Voiculescu cere ca rezultatele anchetei asupra conturilor sale sa fie facute publice

Jurnalistii de la New Europe scriu in acelasi timp ca procurorii au vorbit despre spalare de bani prin majorari de capital si cesiune de actiuni, insa acuzatia nu se sustine.

Acestia au sesizat nu doar asa-zisele nereguli din cazul condamnarii lui Dan Voiculescu, ci au atras atentia si asupra confiscarii sediului Antena 3.

Citeste si Basescu: Niciodata nu l-am considerat un adversar pe Voiculescu. Dar ca om l-am

Lucru de inteles, daca ne amintim ca Basil Konorakis, care s-a aflat la conducerea revistei, este un apropiat al lui Dan Voiculescu. Acesta a recunoscut nu doar ca-l cunoaste pe politicianul roman aflat acum dupa gratii, dar si ca in urma cu mai bine de 10 ani New Europe a folosit tipografia din Bucuresti a lui Voiculescu pentru a scoate versiunea tiparita a publicatiei. Tipografia functiona in cladirea in care isi are astazi sediul Antena 3.

Adauga un comentariu