Sport

O poveste de succes! Pantilimon a ajuns erou in Anglia

Publicat: 26 dec. 2014
1

Costel Pantilimon a reusit sa îsi câstige locul de titular în poarta lui Sunderland, în ultimele opt etape de Premier League fiind excelent între buturile formatiei la care s-a transferat în vara. Românul are patru meciuri fara gol primit si alte trei în care a încasat un singur gol. Gus Poyet, managerul lui Sunderland, are doar cuvinte de lauda despre el. Pantilimon a fost extraordinar duminica trecuta, în victoria echipei sale pe terenul lui Newcastle, 1-0, iar ecourile prestatiei sale nu s-au stins. Cu o zi înainte de partida cu Hull, din etapa a 18-a din Premier League, care se joaca vineri, Gus Poyet a vorbit despre portarul român. „Când ti se ofera o sansa, trebuie sa profiti, iar Costel a facut asta, fara îndoiala. Este calm, stie cum e fotbalul la cel mai înalt nivel, performantele sale au fost excelente”, a spus managerul uruguayan.

El a vorbit si despre concurenta dintre român si Vito Mannone, portarul declarat de suporterii lui Sunderland cel mai bun jucator al sezonului trecut: „Cred în continuare ca Vito Mannone este un jucator foarte important si niciodata nu o sa uit ceea ce a facut anul trecut, dar acum Pantilimon joaca si Vito trebuie sa aiba rabdare. Nu e vorba ca el nu e bun, doar ca pe teren e alt jucator”.

Pantilimon l-a facut uitat pe Manonne nu doar prin evolutiile sale, ci si prin felul de a fi, suporterii lui Sunderland îndragostindu-se de român.

Adauga un comentariu