National

Premierul a lansat aplicatia „vPonta”, destinata utilizatorilor de iPhone si iPad

Publicat: 17 mai 2012
1
Premierul Victor Ponta a lansat, astazi, aplicatia „vPonta” construita pe platforma Apple si destinata utilizatorilor de iPhone si iPad, afirmand ca aceasta va creste transparenta decizionala la nivel guvernamental si politic pentru persoanele care ii acceseaza site-ul si pagina de Facebook, scrie Adevarul.ro.
„Este o aplicatie a mea pentru contul meu de Facebook si site-ul meu, prin care utilizatorii de Apple pot sa aiba acces mult mai rapid la informatiile pe care le postez pe Facebook si pe pagina de net”, a spus premierul, prezent la RoNewmedia, eveniment dedicat industriei digitale.
Ponta a sustinut ca aplicatia „vPonta” va ajuta la cresterea transparentei atat in ceea ce priveste activitatea Executivului, dar si in zona politica.
„O sa ii rog pe colegii mei, mult mai specialisti decat mine, ca imediat ce luam toate deciziile, fie ca este vorba de decizii guvernamentale in primul rand, dar si de decizii politice sa le pot transmite catre cei interesati”, a afirmat premierul.
Premierul a precizat ca aplicatia „vPonta” va fi disponibila utilizatorilor in mod gratuit si poate fi descarcata de pe pagina principala a Apple.
Adauga un comentariu